Jakob Ahlmann: Hårdt tilbageslag
Generelle

Jakob Ahlmann: Hårdt tilbageslag

AaB's Jakob Ahlmann kæmper med en knæskade og tvivler på forårets første turneringskamp

25-årige Jakob Ahlmann var i 2014/2015-sæsonen sat ud af spillet med en korsbåndsskade. I efteråret og den nye sæson nåede han dog kun fire kampe og kom sig aldrig helt over problemerne. Man besluttede derfor, at han skulle tages ud af spillet, så han kunne blive helt klar til foråret.
Den plan har nu fået et tilbageslag. Nordjyske fortæller således, at Ahlmann under nordjydernes træningslejr har fået et tilbageslag efter sidste sæsons knæskade.
- Det var et rigtigt hårdt slag for mig, for jeg kunne ret hurtigt mærke, at knæet ikke var, som det skulle være. Det giver stof til eftertanke.
- Det er gået rigtigt godt i træningsopstarten, hvor jeg har haft en del træninger, har været smertefri og har kunnet slippe tankerne. Derfor havde jeg virkelig sat næsen op efter at træne og spille kampe for fuldt blus hernede på træningslejren. Jeg tror også, det er derfor, det her tilbageslag rammer mig ekstra hårdt
Venstrebacken, der var en stor profil under nordjydernes 2014-mesterskabssæson, hvor han siden blev landsholdsudtaget, fortæller til avisen, at det er en sene under knæet, der generer – noget, sundhedsstaben har set før hos andre, og som han trænede problemfrit med for tre dage siden, uddyber han.
Han tvivler dog på, at han bliver klar til forårssæsonens første kamp, hvor Henrik Dalsgaard ikke længere er til rådighed, og nordjyderne derfor vil håbe, venstrebacken i fuldt vigør kan sørge for, at forsvarsvalgmulighederne på højre- og venstrebacken fortsat forbliver flere igennem et umiddelbart spændende forår.
- Det handler om, at knæet giver nogle forkerte signaler, når det bliver belastet hårdt i kamp. Og så kan jeg heller ikke koncentrere mig 100 procent om at spille. På den måde er det hele noget lort lige nu, siger han ærligt.
- Jeg havde virkelig set frem til at stå i Herning (29. februar imod FC Midtjylland, red.) og være helt fit til et topbrag. Det er ikke sikkert, at jeg når det. Det kræver, at jeg får en masse kamptræning, og det kommer nok til at knibe, fortsætter han.