Van Gaal: Champions League bliver svært
Foto: Polfoto
Generelle

Van Gaal: Champions League bliver svært

Louis Van Gaal erkender, Champions League er langt væk

Manchester United tabte lørdag 2-1 hos Sunderland, efter Wahbi Khazri og Lamine Kone efter dødbolde sænkede favoritterne, der nu har seks point op til Champions League-pladserne, der søndag kan komme endnu længere væk, når Leicester, Arsenal, Tottenham og Manchester City spiller.
 
Louis Van Gaal, der sammen med sit hold spillede den dårligste december i klubbens historie og på nuværende tidspunkt - med tolv kampe tilbage af sæsonen - har færre point (41) end i nogen af klubbens tidligere Premier League-sæsoner, erkendte efter kampen over for BT Sport, at udsigten til det fine selskab efterhånden er sløret.
 
- Det bliver meget svært nu, fordi vi har givet fem points væk sidste weekend (Chelsea, 1-1, red.) og i dag. Det er for meget på det her tidspunkt.
 
Han føler endnu ikke, at han er under pres.
 
- Nej. Jeg skal gøre mit arbejde, og jeg gør mit bedste. Jeg kan ikke gøre mere end det. Jeg skal forberede mine spillere 100 %, og det skal jeg altid gøre.
 
Louis Van Gaal og Manchester United skal torsdag til Danmark og Herning, hvor man møder FC Midtjylland i Europa League-slutspillet.