Det er kommet frem, at Lyngby atter har dårlig økonomi. Det er der ikke noget nyt i, men timingen kunne ikke komme dårligere for Superligaen, for situationen viser svagheden ved den nye ligastruktur.

FCK er dansk fodbolds flagskib. De har domineret i en lang årrække, og det er der nogle specielle grunde til. Her følger et skriv om, hvilke grunde det er, og hvorfor klubben ikke kan kopieres.

Bundesligaen er i gang igen, og tipsbladet.dk var på plads til opgøret mellem HSV og Ingolstadt for at mærke noget af den tyske fodboldkultur. Og det skuffede ikke.

FC Midtjylland floppede i kvalifikationen til Europa League, og nu må der ske ændringer, som man har ventet med for længe.

Med en uge tilbage af transfervinduet overvejer Manchester City-målmand Joe Hart sin fremtid på højtryk. Finde nye græsgange eller blive og kæmpe for pladsen? Historien viser, at sidstnævnte sjældent er en god ide under Pep Guardiola.

Tipsbladet.dk og De Falske 9'ere i nyt samarbejde - find Premier League-podcasten på tipsbladet.dk hver uge

AGFs direktør Jacob Nielsen slår atter på trommen for et nyt stadion til AGF - uden løbebane.

Superligaen på spidsen: I forbindelse med hver Superliga-runde skriver tipsbladet.dk's journalister et blogindlæg om et tema i den bedste danske række. Denne gang er der fokus på Brøndby.

Det er nu tre år siden, Ståle Solbakken kom tilbage til FC København. På onsdag kan "rejsen" kulminere med en kvalifikation til Champions League-gruppespillet.

Jan Carlsen er klar med denne uges skarpe skud om fodboldlovens til tider kringlede regler og sammensætning.

Pages