Deri ligger en alvorlig omgang selvransagelse for de sikkerhedsansvarlige i Fremad Amager oven på torsdagens tyveri i FC Midtjylland-spillernes omklædningsrum.

Den seneste udvikling nede sydpå kan være et tegn på et grundlæggende paradigmeskifte inden for trænerfaget.

På Anfield lykkedes det José Mourinho at gøre tilskuerne stille og at få et point med hjem - på Stamford Bridge satte Antonio Conte en stopper for begge missioner.

Krisen er dyb i Esbjerg fB, der kun har hentet 38 point i de seneste 46 Superliga-kampe.

Det er selvforskyldt, at Superliga-klubberne i bred grad oplever et fald i tilskuertallene, mener Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen.

De øverst placerede klubber i Holland, Belgien, Skotland, Danmark, Sverige og Norge er i dialog om at starte deres egen turnering uden om UEFA. Hvad er op, ned og realistisk i en meget speget affære?

Blogindlæg: Får FC København stor succes i Europa igen, kan Ståle Solbakken få jobtilbud fra europæiske klubber, der kan være svære at sige nej til. Parterne skal snart have fremtiden på plads.

Efter en lyn og torden-start fra Pep Guardiola i Premier League er armene kommet ned igen i den blå del af Manchester. Er der grund til bekymring?

Det er sjældent og aldrig et godt tegn, når en træner angriber sine spillere i medierne.

Blogindlæg: Danske fodboldfans mener, at den nuværende tv-aftale med flere hverdagskampe skaber tilskuerfjendtlige kampe.

Pages