Jan Carlsen er klar med ugen skud på dommer-reglerne, der til tider forvirrer og rejser mange spørgsmål

Dobbeltrepræsentation, umoralske aftaler og skattely trækker fodbold ned i sølet.

BLOGINDLÆG: OB's sportsdirektør bør vise handlekraft og signalere, at klubben vil forstærke sig i januar.

Arsenal nyder St Parisingham's Day, Pep hjemsøges af fortiden, Leicester spankulerer direkte videre, og Thursday er atter Spursday.

Der har været sagt og skrevet meget om Superliga-efteråret. Nu vil jeg også sige noget.

Da der var spillet 70 minutter af 14. runde i Premier League cruisede Manchester United og Liverpool mod tre point, og Manchester City og Chelsea var ved at dele i porten. Du gætter aldrig, hvad der så skete.

Tipsbladet.dk's julekalender i år fortæller gode historier fra 25 år med Superligaen. Hver dag åbner vi en ny låge og et nyt årstal i Superligaen-historien. I dag - 4. december - er der fokus på 1994 og Silkeborg IF.

Det er stærkt af FC Nordsjælland at forlænge med Marcus Ingvartsen. Og det er også et stærkt signal, at man ikke regner med salg i januar.

Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, peger på, at en ændring af Superliga-strukturen allerede nu er utænkeligt, men at der skal ske noget.

De seneste 20 år har Premier League-klubberne brugt på at professionalisere tilgangen til fodbold, og fysisk form har afgjort mesterskaber. Men hvad bliver den næste afgørende faktor, når alle kan løbe solen sort i 90 minutter?

Pages