De Falske 9'ere vender 22. spillerunde i Premier League med skarpe tunger og højt humør.

BLOGINDLÆG: Transfervinduet lukker inden længe. Her er 10 interessante temaer i det danske vindue lige nu.

Handler den store spiller-afgang og tilknytning af lejesvende kun om at ruste den økonomisk trængte klub til en tur ned i landets næst bedste række - Troels Bager Thøgersen ser nærmere på de seneste transferbegivenheder i Esbjerg fB

Talentchef for KB U10 og U13 på FC Københavns School of Excellence ønsker bedre samarbejde mellem klubber, DBU og skoler. Det skriver han i dette debatindlæg.

De Falske 9'ere er tilbage - klar til at tage dig på en times Tour de Force i 21. runde af Premier League

Det er fredag den 13., og nedtællingen til en transfergyser fortsætter i flere af Superligaens klubber. Vi zoomer ind på 10 interessante temaer.

FIFA's beslutning om at udvide VM til 48 hold, er der ikke meget til overs for hos chefredaktør på Tipsbladet - Troels Bager Thøgersen.

Ofte er det agenter, rådgivere og mellemmænd, der bliver hængt ud som grådige, men klubberne har det største forklaringsproblem omkring spillerhandler i et transfervindue, mener Troels Bager Thøgersen.

BLOGINDLÆG: Året er kun fem dage gammelt, men der er allerede sket ting og sager i det danske transfervindue, der ellers først åbner officielt i dag.

Det gik ikke stille af sig på dommerfronten, da anden halvdel af juleprogrammet i Premier League blev afviklet. De Falske 9'ere kigger nærmere på Mike Dean og de andre udskældte mænd i sort.

Pages