Jan Carlsen ser nærmere på fodbolden ud fra de regler, der ofte kan være til debat, når dommerne fløjter eller undlader at fløjte.

Det er ved at være sidste udkald for en frisk start mellem DBU, Hareide, spillerne og Spillerforeningen.

Dansk kvindefodbold skaber resultater på både klub og landsholdsfronten og er i stærk fremgang - det samme er svært at sige om herrerne.

Blog: Det går stik mod sportens ånd, når AaB'erne forsøger at undgå at score, som tilfældet var i søndags. Det falder tilbage på den nye struktur.

Der var for en kort bemærkning fuldt program i Premier League, inden det går løs med ny landskampsrunde. De Falske 9’ere samler op på endnu en livlig runde.

Jan Carlsen kigger i denne uge nærmere på den yderst omtalte Champions League-kamp mellem FC Barcelona og PSG.

En historisk investering i spiller- og talentudvikling til glæde for alle i dansk fodbold. Det er en del af indholdet i de nye aftaler mellem DBU, Divisionsforeningen og de seks Lokalunioner. Aftalerne skal sikre stærkere sammenhængskraft i dansk fodbold – og bedre fodbold på landshold, i Alka Superligaen, 3F Ligaen og på tværs i græsrodsfodbolden.

Er modellen for slutspillet overhovedet fair? Tipsbladets Troels Bager Thøgersen giver sit besyv.

Diskussionen om letfaldende fodboldspillere kører på højtryk, efter Barcelona slog PSG ud blandt andet på et mere end tvivlsomt straffespark vundet af Luis Suarez. Jubl endelig løs. Men så spar mig for brok, næste gang dommeren snyder.

Der var under halvt program i Premier League i weekenden på grund af FA Cup-kampe - De Falske 9'ere guider dig med sikker hånd igennem begge dele

Pages