Premier League holder pause, men De Falske 9'ere ligger ikke på den lade side af den grund. Tag med på rundtur i FA Cuppen og de engelske holds færden i de europæiske turneringer.

Når vi på Tipsbladet søndag eftermiddag har overrakt Det Gyldne Bur til Robin Olsen og sætter os til rette til det københavnske derby, er det både med høje forventninger og en række spørgsmålstegn.

Rivaliseringer skaber interesse, og i en Superliga, hvor interessen er vigende, er den forestående derby-runde ekstra vigtig.

Mesterskabet er så småt afgjort i det fodboldengelske, og dermed indstilles sigtekornet på top 4 og Champions League til næste sæson. Skal man tro de sociale medier, er forskellen på fjerde- og femtepladsen lig med forskellen på at kunne hente Antoine Griezmann eller nøjes med Demarai Grey. Men er det helt så enkelt?

Med kun ét nederlag til holdene under top 7 har West Bromwich Albion kurs mod Europa League på baggrund af et lille budget og gammeldags dyder. De Falske 9'ere vender hele 25. runde i Premier League i ugens podcast

Allerede efter denne sæson bør Superliga-klubberne se på, om en 14-holds ligaen er den bedste løsning for dansk klubfodbold, skriver Troels Bager Thøgersen, chefredaktør for Tipsbladet, i denne leder.

Fodboldens verdensforbund meldte nys ud, at der fra og med 2026 skal deltage i 48 hold i verdensmesterskaberne. En jammerlig udvikling, mener rigtig mange.

Mens mesterskabet synes afgjort er der drama for alle pengene i bunden af rækken, hvor bare to point adskiller nummer 15 fra nummer 20. De Falske 9'ere tager dig med på rundtur i 24. spillerunde i Premier League.

Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, skriver i denne leder om brugen af unge danske spillere kontra brugen af udenlandske spillere i dansk klubfodbold.

Det lykkedes ikke OB at hente en forstærkning på transfervinduets sidste dag. Nu vil omgivelserne se kritisk på OB

Pages