AaB er begyndt at løbe ind i nogle besynderlige nederlag, og man kan efterhånden skimte endnu et generationsskifte i horisonten. Derfor er det nu på tide, at Sportsdirektør Allan Gaarde træder i karakter.

På tværs af Europa har UEFA og storklubbernes reform af Champions League med flere store hold i gruppespillet fra 2018 vakt stor vrede. Men har de små hold noget at bestille i en Champions League med verdensstjerner som Lionel Messi, Kevin De Bruyne og Thomas Müller? De seneste års præstationer giver i hvert fald en god anledning til hold som FC København og Ludogorets til at præstere godt, hvis de vil give deres klubbosser bare én håndgribelig succes at pege på siden FCK's og APOEL's flotte resultater for fire-fem-seks år siden.

FC Københavns vej til aftenens hjemmekamp i Champions League har været fuld af bump på vejen. En sejr over Club Brugge er tålmodighedens triumf.

De Falske 9'ere er klar med denne uges podcast, hvor sjette spillerunde af Premier League får en tur med tættekammen.

Siden 22. september 1996 har Leeds United haft 24 managers. Arsenal har kun haft én. Vi lader for en stund fodboldverden buldre derudaf uden os. Vi vil i stedet kigge tilbage på 20 år med Le Proffeseur.

Liverpool er kommet fornuftigt fra land efter et hårdt åbningsprogram i Premier League. Imens lider de fleste konkurrenter stadigvæk og har en længere tilpasningsfase. Er det endelig året hvor Liverpool vinder mesterskabet?

Kent Madsen, administrerende direktør i Silkeborg IF, sår nu tvivl om, hvorvidt klubben kan forlænge med to af de største talenter i Robert Skov og Sammy Skytte. Klubbens 'Vision 2018' vil være utroværdig, hvis det ikke lykkes.

De Falske 9'ere er klar med denne uges podcast, hvor femte spillerunde af Premier League er en tur under mikroskopet.

Pages