C/N: Det alternative landshold
Illustration
Generelle

C/N: Det alternative landshold

Dagens analyse er et bud på det alternative danske landshold (Satire)


Her er det alternative danske landsholdet, der måske-måske ikke ville tabe til Armenien. En ting er dog sikkert. Der ville komme flere på tilskuerpladserne med dette hold.

Målvogter:
James Price (Cirkusrevyen). Stor solid målmand, der fylder det meste af målet. Har svært ved at holde vægten i vinterpauserne.

Forsvar:
Karoly Nemeth (KB). Rutineret forsvarer født i Ungarn. Minimum 100 millioner værd i de store kampe.

Kaj-Holger Nielsen (Bella). Stor og stærk general i forsvaret. Er meget forsigtig i sit spil, har store kvaler i det fremadrettet spil.  Har svært ved at håndtere de unge spillere på holdet.

Karsten ”Dobbelt” Madsen (BK FREM). Fysisk stærk. Har det måske mest i munden. Er efter eget udsagn en stor ”defensor”

Frank Aaen (Enhedslisten). Undervurderet venstre wing. Gør tit livet surt for større modstandere. Har dog et udfordring med at se problemer der ikke findes, og stiller generelt  for mange spørgsmål til chefen. En egentlig rotationsspiller.

Midtbane:
Pierre-Emmielie de Forest (DR). Ungt midtbanetalent med flere nationaliteter. Har europæisk top-klasse-potentiale, og har allerede vist sig frem på den store scene.

Per Larsen (Politiets IF). En ægte destroyer. Slår meget af modstanderholdets spil i stykker med sin forudseenhed og grove ufine tacklinger.

Knud Lundberg (AB). Ægte polyvant spiller. Er måske lidt for akademisk, og vælger de svære løsninger.  Men holdets hjerne.

Angreb:
Frederik Fetterlein (AS Monaco). Den flamboyante angriber, Danmarks svar på George Best, der altid er garant for en scoring eller to. Har dog visse problemer udenfor banen

Peter Brixtofte (FC Nordsjælland). Aggressiv, iderig og ekstremt kreativ. Vil hellere lånes end købes. Satser dog alt for meget i sit spil, hvilket ofte resulterer i chancer til modstanderne. Har Girodins de Bordeaux som favoritklub.

Milena Penkowa (Klubløs, tidligere KU). Offensiv spiller, der er et bevis for at angreb er det bedste forsvar. Skal bruge mange forsøg for at nå frem til resultatet. Har det med at begå straffespark. Der er til gengæld målgaranti, når pandebrasken først rammer bolden. Er ikke klubløs ved en tilfældighed.

Reservebænken:
Prinsgemalen (Club de Royale). Franskfødt. Den evige reserve. Har svært at affinde sig med reservetjansen. Ligesom Price også en stor robust målmand, men har til tider svært ved at kommunikere med sine medspillere.

Jes Dorph Petersen (FCK). Populær slider, der dog vil alt for meget. Spiller for tiden på en forkert position. Hvilket medfører hyppige fejl. Har en under middel spilforståelse. Holdkammeraternes ven.

Lauritz Jensen (Lokomotiv Korsbæk). En uselvisk spiller, der sætter holdet før sig selv.
Også en venstre fløj med et meget, meget, meget kort mislykket udlandsophold i Spanien. Har aldrig helt fundet sig selv siden.

Saseline Sørensen (Zen). Har tidligere vist et frugtbart samarbejde med Fetterlein. Har haft en stor karriere i Asien. Er måske over the hill.

Mads Holger (Klub Jet). Holdets boheme med ophold i Arabien, Rusland og Paula Larrain. Meget pågående og en uddøende spiltype. Bærer nag til rivalerne fra RUC og spiller ikke med nummer ”68” på ryggen.

Jens Rohde (TV2 Radio). Lidt af en ener, der meget gerne går solo. En ægte enfant terrible. Når Rohde først fyrer sit missil af, gør det ondt på modstanderne. Det sker dog ret sjældent. Måske på vej til Belgien.

Cheftræner: Egon Olsen
Assistenttræner: 5 millioner danskere.
Angrebspagttræner: Anders Fogh Rasmussen
Fysisk træner: Dennis Knudsen
Mental coach: Lars Elstrup