C/N: Midtbane-karrusellen
Illustration
Generelle

C/N: Midtbane-karrusellen

Denne analyse handler om kommende og nuværende transfers

Når verdensmesterskabet afsluttes lige om lidt, så vil startskudet for alvor gå på det store transfermarked. Især de tyske midtbanespillere er i høj kurs. Toni Kroos har været længere misfornøjet end en SF-vælger. Det ser ud til, at han vil annoncere et skifte til Real Madrid, der til gengæld overvejer at skille sig af med den lille trold Angel Di Maria til Paris Saint-Germain. Ligeledes overvejer klubben om Sami Khedira kan undværes. Khedira var skadet i forrige sæson, og virkede til sidst tung og overflødig på Carlettos midtbane. Arsenal kunne godt ligne Khediras næste klub. Netop Khedira og Arsenal kunne godt være et godt match, hvor Arsenal i et stykke tid har ledt efter en 6'er med kvalitet, også selvom Mathieu Flamini gjorde det glimrende i sit comeback for klubben. 

I Manchester United har man hentet Ander Herrera, der måske-måske ikke, kan løse en del af det tydelige midtbaneproblem. Louis Van Gaal kan godt lide at benytte rene boks-til-boks midtbanespillere, og her kan Arturo Vidal meget, meget, meget, meget vel være øverst på ønskelisten, nu hvor Kevin Strootman er skadet. Spørgsmålet er bare om Juventus kan holde på både Vidal og Paul Pogba, der også er på blokken i Madrid. Pogba ville være perfekt i Real Madrid, og sammen med Raphael Varane kan klubben pludselig have to af de største lysende talenter. Spørgsmålet for Real Madrid er, om hvor meget Xabi Alonso har tilbage. Alonso har afsluttet en glimrende sæson, men var om nogen manden, der så allermest træt ud på den spanske VM-fiasko. 

Endelig er der jo VMs hidtil største oplevelse James Rodriguez, der har fået det største gennembrud, man kan forestille sig. Haaaaames er repræsenteret af Jorge Mendes, og vil være ekstremt dyr at få ud af Monaco, men det holder ikke Florentino Perez fra fadet, hvis han først er fristet. Taktisk kan det dog godt give Carletto en lille hovedpine, da han i så fald vil have tre €100m-spillere, der trives bedst på venstrekanten. 

Efter det voldsomme transfervindue forrige sommer troede man næsten, at det ikke kunne blive vildere, men det kan det. De ti rigeste klubber hviler ikke, og Premier League-klubberne udnytter virkelig, at den britiske pund er stærk overfor euroen i disse måneder. Der vil blive handlet meget voldsommere. Så det er bare om at finde popcornene frem. Luis Suarezs transfer til Barcelona er ikke den sidste megadeal.