C/N: Ti angribere som PL-klubberne bør holde øje med
.
Generelle

C/N: Ti angribere som PL-klubberne bør holde øje med

Premier League mangler og længes efter nye topangribere, der IKKE hedder Steven Fletcher, Gonzalo Higuain eller Karim Benzema. Vi kigger på 10 alternativer

Premier League-klubberne mangler angribere, og der er helt sikkert nogle, der kommer til at stire sig blinde på en forward, der scorer 2-3-4 mål og har en fornuftig EM-slutrunde i Frankrig, men er alt, alt for dyr. For eksempel Fiorentinas Nikola Kalinic er en typisk angriber, som nogen godt kan komme til at stirre sig blindt på. Vi har kigget på 10 angribere som Arsenal, Chelsea, Al-Manchester, Manchester United (Hvis de dropper Rooney), Liverpool og Tottenham og andre klubber med for mange penge brændende i lommen bør kigge nærmere på. 

Mauro Icardi - Inter

Pros: Argentinske Icardi er måske den på listen med det største talent. Ikke verdens største angriber, men til gengæld komplet i forhold til teknik, speed og en glimrende afslutningsevne. Skal snart testet på et højere niveau end Inter. 

Cons: Har stadigvæk over tre år tilbage på sin kontrakt og er vældig dyr. Men det rigtige beløb kan sagtens købe ham fri. Lidt som i tilfældet med Mateo Kavacics transfer til Real Madrid. Ligesom de fleste argentinere så er en by udenfor London ikke helt optimale forhold. Oplagt for Chelsea eller Arsenal.   

Paco Alcacer - Valencia

Pro: Meget, meget kvik instinktiv god angriber. I kontraspil europæisk topklasse. Mangler måske lige det sidste i Valencia, og har for svag en mål/kamp-ratio. Men et fristende prospekt.

Con: Tænk sig, at det skal være et ulempe, at man ikke har Jorge Mendes som agent, når man spiller i en halvstor spansk klub, men det kan det godt. Derfor er det heller ikke verdens mest oplagte PL-angriber, ligesom en sporene fra Roberto Soldado, der minder om Alcacer i statur skræmmer. Har en frikøbsklausul på €80 mio.

Michy Batshuayi - Marseille

Pro: Kan få et overraskende gennembrud på det belgiske landshold, som 3. angriber bag Benteke og Lukaku, især hvis Divock Origi bliver ved med at ligne en nulkvittering i Liverpool. Tilbyder noget andet PT topscorer i Ligue 1.

Con: Har ikke universets bedste boldkontrol, grænsende til det kluntede. Tidligere rygtet til Arsenal, Tottenham og Everton. Ellers en typisk Newcastle eller West Ham-signing. 

Vincent Aboubakar - FC Porto

Pro: Ekstremt hurtig, bevægelig, teknisk glimrende og svær at vælte. Den næste store FC Porto-angriber der skal fyres af, det koster knapper.

Con: Ikke verdens klogeste angriber. Løber meget forgæves. Kan godt blive en udfordring for en træner rent taktisk. 

Pierre-Emerick Aubameyang - Dortmund

Pro: Endnu en ekstremt hurtig angriber. Aubameyang er efterhånden verdenskendt for sin speed, men er også så småt begyndt at være kendt for sine mål. Hvis det ikke var fordi, at Jürgen Klopp fik knap så meget ud af ham, så ville han være oplagt til den dag, de indser at det er slut for Daniel Sturridge. 

Con: Er det en enlig svale? Selvom gener er i orden, så ligner Aubameyang ligesom fellow milaneser Mario Balotelli en, der ikke skal have alt for meget fritid i England, hvor de disciplinære krav ikke er så vilde. I hvert fald indehaver af verdenshistoriens grimmeste og dummeste fodboldstøvler.

Bas Dost - Wolfsburg

Pro: Man ved hvad man får med Bas Dost, grænsende til det kedelige ala Edin Dzeko. Stor og stærk og langt mere træfsikker end tidligere. Skal videre fra Wolfsburg for at udvikle sig yderligere. 

Con: Man ved NETOP hvad man får med Bas Dost. Og det tenderer nogle gange middelmådighed, og så kan det blive for dyrt. 

Sebastian Haller - Utrecht

Pro: Godt skolet i Auxerre, glimrende teknisk og nu storbomber for Utrecht. Var engang på Brentfords computer og ditto Sunderlands. Det er måske ikke så godt, men har åbnet sæsonen med 8 mål allerede. Kan han fortsætte det, så stinker han af Tottenham. 

Con: For ukendt et navn og er måske ikke klar til et stort skridt op til Premier League, men meget interessant spiller. 

Alexandre Lacazette - Lyon

Pro: In the name of the Anthony Martial-bandwagon, så vil man med sultne kigge på Lacazette, der var brændvarm tidligere. Har haft en hmm-sæsonstart hvor Nabil Fekir og nytilkomne Claudio Beauvue har strålet en smule mere. 

Con: Forlængede sin kontrakt i sommer, da det faldt sammen med Premier League-klubberne. Det kan godt blive en dyr fornøjelse efter, at Anthony Martial lige har sat et prismæssigt benchmark for Jean-Michel Aulas. 

Paulo Dybala - Juventus

Pro: Øffer lidt i Juventus. Kunne godt være en tidlig exitstrategi. Lidt overraskende, at det ikke blev til noget med Chelsea eller Arsenal, men Juventus var overraskende tidligt ude. En lille fætter. Fattigmandsudgaven af Kun Agüero, bare teknisk svagere.

Con: Lidt kuk. Lidt for lidt, men fristende ikke at prøve.  

Domenico Berardi - Sassoulo 

Pro: FM-favoritten, der kan det meste og er italienernes bedste bud på deres næste ræddi' gode angriber. Gemmer sig lidt i Sassoulo og er derfor billig, men har sikkert en skæbne i Juventus foran sig.

Con: Italienske angribere fra små klubber kan godt være gift for Premier League-klubber. Fortilfælde med Massimo Maccarone og Corrardo Grabbi er verdens bedste buyer beware-skilt