Podcast: Er magien gået af FA Cuppen?
Generelle

Podcast: Er magien gået af FA Cuppen?

Premier League holder pause, men De Falske 9'ere ligger ikke på den lade side af den grund. Tag med på rundtur i FA Cuppen og de engelske holds færden i de europæiske turneringer.

Manchester United var nærmest ikke færdige med busturen rundt i byens gader for at fejre, at man havde vundet verdens ældste og efter sigende mest prestigefulde pokalturnering, før Louis van Gaal modtog en fyreseddel.

Da der inden sæsonen 2016/17 skulle tages holdbillede, var FA Cup-trofæet ikke med på fotoet, som traditionen ellers foreskriver. Ansættelsen af José Mourinho signalerede en ny start, og så kan den tidligere managers pokal naturligvis ikke stå der og blomstre midt i billedet.

Hvor meget prestige er der egentlig tilbage i den gamle pokalturnering? Er Lincoln Citys plads i kvartfinalen som det første non-league-hold i 103 år en romantisk fortælling om den magiske FA Cup, hvor alt kan ske, eller et udtryk for, at der for klubberne i Premier League og for så vidt også Championship efterhånden er en god håndfuld sæsonmål, der trumfer den?

Vi dykker ned i 'Fifth Round Propper' af verdens ældste pokalturnering, der blev endestation for de engelske mestre fra Leicester, der måtte lade livet til League 1-holdet Millwall. Var det den sidste dråbe, der får #RanieriOut-bægeret til at flyde over?

Og kan han i så fald passende få sig en sludder i køen på jobcenteret med Arsene Wenger, hvis Arsenal-hold leverede den sædvanlige nedsmeltning i Champions Leagues 1/16-finaler? Nederlaget har i hvert fald sat fuld damp på spekulationerne i det engelske.

Vi kommer rundt om FA Cup, Europa League, Champions League, Mark Clattenburgs skifte til Saudi Arabien, Diego Maradonas nye overraskende jobtitel og meget, meget mere i denne uges udgave af De Falske 9'ere, som du finder LIGE HER eller via din foretrukne podcastudbyder.

--------

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra og om Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold.