Podcast: Hokus pokus - dommeren i fokus
Generelle

Podcast: Hokus pokus - dommeren i fokus

Det gik ikke stille af sig på dommerfronten, da anden halvdel af juleprogrammet i Premier League blev afviklet. De Falske 9'ere kigger nærmere på Mike Dean og de andre udskældte mænd i sort.

Tilsidesatte West Hams Sofiane Feghouli hensynet til modstanderen? Eller tilsidesatte Manchester Uniteds Phil Jones - helt rutinemæssigt - hensynet til sig selv? Summasummarum var i hvert fald, at dommer Mike Dean hev pølsemadden op af lommen - og senere gav hans linjedommer José Mourinhos tropper endnu en håndsrækning ved at holde flaget nede, da Zlatan Ibrahimovic i tydelig offsideposition scorede til 2-0.

Det var blot de seneste af en lang række tvivlsomme kendelser i det tætte juleprogram, og det er ikke småting, de udskældte mænd i sort må lægge øre til fra spillere, trænere, fans og andet godtfolk.

Hvad kan der gøres for at hæve dommerstandarden og/eller give opmændene bedre arbejdsbetingelser?

Det kigger De Falske 9'ere nærmere på i denne uges rundtur i Premier League, hvor der også zoomes ind på Pep Guardiolas tiltagende anspændte forhold til den engelske presse, ny manager i Swansea, Arsenal og Liverpools fejlslagne forsøg på at hente alle tre point med hjem mod mindre modstandere samt om det traditionelle, tætpakkede juleprogram trænger til at blive gentænkt.

Alt dette, Kim Miltons forbindelse til Kina, nytårstømmermænd, toiletvandalisme og meget mere kan du blive meget klogere på denne uges afsnit, som du finder LIGE HER.

-----

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra og om Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold. Find den lige her på tipsbladet.dk, iTunes eller hos din faste podcastudbyder.