Podcast: Hvem kan hente julemestrene fra Chelsea?
Generelle

Podcast: Hvem kan hente julemestrene fra Chelsea?

De Falske 9'ere er klar til at tage dig med på rundtur i ugen der gik i Premier League.

Seks ud af de seneste syv sæsoner er det hold, der var spydspids i Premier League juleaften, også løbet med mesterskabet. Julemester 2016 hedder Chelsea efter 11 sejre i streg, men hvad er det, der gør Antonio Contes tropper så uovervindelige? De har jo Victor Moses på højre wingback og ham med det fjollede hår som forsvarsstyrmand.

Og næste spørgsmål bliver helt naturligt: Skulle Chelsea miste deres forspring, hvilket hold kunne man så se gå på en forårsspurt, der indbringer dem mesterskabet?

Har Arsenal udspillet deres rolle efter seks yderligere point sat til fra vinderposition på en uge? Kan Pep 'I Don't Coach Tackles' Guardiola stablisere Manchester City-skuden tids nok til, at de lyseblå skal regnes med i kapløbet? Hvad med Manchester United? For Zlatan, de spiller godt i øjeblikket, gør de ikke? Okay. Det er sidste gang, vi bruger den joke.

I den anden ende af tabellen er det som regel også rimelig sikkert, at dem, der danser om juletræet med 'spark mig'-skiltet på ryggen, er at finde i Championship året efter - dog med en vis nylig tendens til 'great escapes'. Man har næppe vundet store penge, hvis man før sæsonen spillede på, at Hull ville være at finde på jumbopladsen på nuværende tidspunkt. Men det er med syv hold inden for syv points rækkevidde.

Og måske ligger der et par forsinkede julegaver og venter på Mike Phelan i transfervinduet?

Vi har som sædvanlig taget ugens runde i Premier League under kærlig behandling og pakket det hele pænt ind i podcast-form til dig LIGE HER. God lytning - og rigtig glædelig jul.

-----

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra og om Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold. Find den lige her på tipsbladet.dk, iTunes eller hos din faste podcastudbyder.