Podcast: Manchester City og Liverpool tabte hovedet og vigtige point
Generelle

Podcast: Manchester City og Liverpool tabte hovedet og vigtige point

Da der var spillet 70 minutter af 14. runde i Premier League cruisede Manchester United og Liverpool mod tre point, og Manchester City og Chelsea var ved at dele i porten. Du gætter aldrig, hvad der så skete.

Det var en runde, man nok gerne vil glemme i det nordvestlige England. Liverpool uden styrmand smed på mest Liverpool'ske vis 3-1 mod Bournemouth væk på et kvarter, Marouane Fellaini uddelte en tidlig julegave til sin gamle klub, og Manchester City tabte både en vaskeægte seks-pointer og de to vigtigste spillere til karantæne henover det afgørende decemberprogram.

Anderledes positive takter viste de to nordlondonske titelkandidater, som formåede fem scoringer hver sat ind imod sagesløse West Ham og Swansea. I feltet under top 6 sparkede den gamle garde Chris Brunt, James Morrison, Mame Diouf og Jonathan Walters nyindkøb på bænken og West Bromwich og Stoke med i kampen om Europa-pladserne.

Alan Pardew vendte ligeledes tilbage til sidste sæsons succesformular, da han købte sig tid i Crystal Palace - altså med mindre klubbens investorer på nogen måde skulle finde på at tage det ilde op, at manageren benyttede den gode stemning til at fortælle dem, at de ikke aner et hak om fodbold.

Tænk, at sådan nogle fjollede amerikanere render rundt og tror, at seks nederlag i streg er en dårlig ting. Yankees, altså.

Vi vender det hele og meget mere i denne uges udgave af De Falske 9'ere, som du finder LIGE HER.

-----

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra og om Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold. Find den lige her på tipsbladet.dk, iTunes eller hos din faste podcastudbyder