Podcast: Mourinho åbner trofæ-kontoen i Manchester United
Generelle

Podcast: Mourinho åbner trofæ-kontoen i Manchester United

EFL Cup-finale, Leicesters fyring af Ranieri og meget andet er på programmet, når De Falske 9'ere endnu engang kaster sig ud i ugen der gik i engelsk fodbold.

Hvis Tottenham skal spille samtlige hjemmekampe på Wembley til næste sæson, bør de nok overveje et sommerbud på Jesse Lingard. Den 24-årige pokalfinaleekspert scorede endnu engang, da Manchester United vandt EFL Cuppen og dermed også det første sølvtøj i trofæskabet signeret José Mourinho. Jo, José - det var det første.

Hvad betyder det for portugiserens fremtidige projekt i Manchester United, at han allerede i første hug kunne hjemtage den første pokal? Og vil finalen blive husket for andet end den tykke, fede streg Zlatan Ibrahimovic satte under, at han langt fra er kommet til England for at være fodboldturist?

Det kigger vi nærmere på i denne uges podcast, hvor vi også vender de detroniserede mestre Leicesters stærkt omdiskuterede fyring af Claudio Ranieri. Havde han vundet sig retten til at rykke ned, eller reagerede klubejerne helt naturligt på, at han var i gang med at fejle med den opgave, han egentlig blev hentet ind for at løse: At holde The Foxes i Premier League?

Efter ikke at kunne gøre det på en kold, blæsende torsdag i Gent kom Tottenham på rette spor med den tredje 4-0-sejr over Stoke på et år. Er Spurs med kun én turnering at koncentrere sig om favoritterne til at tage sølvmedaljerne efter det Chelsea-hold, der med Cesc Fabregas i en hovedrolle låste døren efter sig med en rutinesejr over Swansea?

Alt dette, Middlesbroughs manglende mål, afsløring af vinderen af vores store 'guilty pleasure'-konkurrence og meget, meget mere i denne udgave af De Falske 9'ere, som du finder LIGE HER eller via din faste podcastudbyder.

-------

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra os om Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold