Podcast: Naive Manchester City får gang i Vardy
Generelle

Podcast: Naive Manchester City får gang i Vardy

Det er mandag, og De Falske 9'ere er som sædvanlig klar til at tage dig på humoristisk og højpandet rundtur i ugens runde i Premier League.

Hvad skal der egentlig til for at få gang i Jamie Vardy igen, har mange spurgt sig selv om siden engang i august. Svaret var åbenbart et overstået Champions League-gruppespil og et uheldigt drej på 'hvilken taktik skal vi spille i dag'-lykkehjulet for Pep Guardiola.

Pilen landede på en smal 3-4-3 med diamant på midtbanen og frit spil til Jamie Vardy og Riyad Mahrez. Set i bakspejlet et uheldigt valg.

Er der en plan med det hele, kan Guardiola se nuancer af det taktiske spektrum, der ikke er synligt for det menneskelige øje, eller var tilgangen måske trods alt en kende for naiv?

Vi tager et kig på de forsvarende mestres forløsende sejr, to målrige gysere i bunden af rækken, Liverpools hullede forsvar og Tottenhams tandløse angreb. Og alt det andet fra 15. runde af Premier League, naturligvis. Det foregår LIGE HER i denne uges afsnit af De Falske 9'ere.

-----

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra og om Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold. Find den lige her på tipsbladet.dk, iTunes eller hos din faste podcastudbyder