Podcast: Southampton, West Ham og Everton rører på sig
Generelle

Podcast: Southampton, West Ham og Everton rører på sig

I en utraditionel udsendelse er de tre 9'ere blevet sendt på ekspedition i midten af tabellen og dermed en rundtur fra sydkysten hen over hovedstaden og frem til Beatles-byen.

Der er ganske vist ingen Premier League-dæk at sparke til denne uge. Dertil har diverse landshold for travlt med at rejse rundt i provinsen og spille venskabskampe blottet for enhvert element af konkurrence. En del af noget lunkent, kan man sige.

Som klassens frække-omend-velmenende drenge har vi dog tilladt os ikke at holde fri fra optagelse denne uge, men er i stedet gået i studiet med en en spade og en stor lup for at kigge på tre af ligaens mindre opmærksomhedskrævende mandskaber.

På opfordring fra lytterne er har vi således puffet Southampton, West Ham og Everton ind i rampelyset og gransket deres situationer, visioner, ambition og andre -sjoner.

Hvad gør Southampton så stabile?

Hvad gavner et stort, nyt stadion West Ham, hvis de ikke kan finde ud af at spille ordentligt?

Og hvornår får Everton egentlig sparket døren ind på den ny-klassiske top-6?

Efter overståede stemmeøvelser og hadesang kommer De Falske 9'ere på en lettere utraditionel tur rundt om tre af Premier Leagues sovende kæmper lige her.

-------

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra og om Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold. Find den lige her på tipsbladet.dk, iTunes eller hos din faste podcastudbyder.