Podcast: Stoke i stampe
Generelle

Podcast: Stoke i stampe

I denne uge kastes et ekstra blik på et par af de mindre hold: Hvorfor er Sunderland så elendige? Hvorfor er Middlesbrough så ulidelige? Og vil nogen lige tage pulsen på Stoke og se, om der er livstegn?

Hvad er ligheden mellem Antonio Contes jakkesæt og de fleste af Mark Hughes' indkøb som Stoke-manager? De har været dyre, og de bruger meget lidt tid på banen.

Det er blevet den tid på året, hvor klubejer Peter Coates skal vurdere, om han stadig tror på, at Sparky er manden, som skal på indkøb til sommer - vi vurderer hans hidtidige succesrate.

Efter en længere krise på næsten flere uger fik Chelsea skuden på ret køl igen med en sejr over Bournemouth, og dermed holdt de førstebejlerne fra Tottenham bag sig, der ellers efterlod cirka nul procent tvivl om udfaldet, da de tog sig kærligt af Watford.

Hvem er Englands bedste hold nogensinde sådan lige p.t. og for nylig? Det, nedrykningsræset, hvad man kan få for knap 3.000 kroner og meget, meget mere vender vi i denne uges afsnit af De Falske 9'ere, som du kan finde LIGE HER.

-------------

De Falske 9'ere er Danmarks ældste podcast dedikeret udelukkende til Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold. Find den via din foretrukne podcastudbyder eller her på Tipsbladet.dk