Podcast: Sunderland havde aldrig en chance
Generelle

Podcast: Sunderland havde aldrig en chance

Sæsonens første nedrykker er fundet - lyt med, når De Falske 9'ere tager på rundtur i ugens kampe i Premier League

Premier League anno 2016/17 var to runder gammel, da Sunderland-manager David Moyes kaldte den: The Black Cats var i nedrykningsfare.

Med dette fantastiske selvtillidsboost lagde det nordengelske hold fra land med ti kampe uden sejr, mens håbet synligt syntes at forlade manager, spillere og fans runde for runde.

Nu skriver vi maj, og det er sikkert og vist: Efter ni sæsoner i streg i det fine selskab hedder den Championship efter sommerferien for Sunderland, efter Bournemouth tog den lange tur nordpå og hev alle tre point med hjem.

Hvor meget af skylden må David Moyes tage på sine skuldre? Hvor meget kan tilskrives års vanrøgt af klubben på direktionsgangen? Og hvor dybt stikker krisen? Kan Sunderland gøre lokalrivalerne fra Newcastle kunsten efter og vende straks tilbage til Premier League, ligesom sidste gang de måtte ned i næstbedste række at vende?

Det kigger vi nærmere på i denne uges udgave af De Falske 9'ere, hvor vi også gransker Joey Bartons 18 måneder lange og karrieresluttende karantæne for at have spillet penge på fodboldkampe. Har FA (endnu engang) mistet proportionssansen, eller er hr. Barton (endnu engang) en klovn, der dårligt kan tillade sig at brokke sig over den straf, der bliver ham tildelt?

Endelig skal vi forbi North London Derby, hvor Tottenham sikrede sig en stensikker sejr over rivalerne fra Arsenal, og dermed udebliver Skt. Totteringham's Day for første gang i 22 år. På banen var der klasseforskel, men er det for tidligt at kalde magtskifte på den nordvestlondonske fodboldtrone? Og hvad sker der lige præcis for, at Arsene Wenger er vendt tilbage til den trebackkæde, han i 1996 erklærede for en fodboldmæssig anakronisme?

Alle disse og mange, mange mange flere spørgsmål forsøger vi efter bedste evne at besvare med højt humør og skarpe tunger i denne uges afsnit, som du finder LIGE HER.