Podcast: Tony Pulis’ West Bromwich tæller kun lige som fodbold
Generelle

Podcast: Tony Pulis’ West Bromwich tæller kun lige som fodbold

For sidste gang i år er De Falske 9’ere klar til at fordøje ugen, der gak i Premier League.

Efter en sløv start på trænerfyringssæsonen kom der fut fejemøget med hele to styks inden for blot et par dage – passende nok også lige mellem vores seneste udsende og denne. Denne gang var det først Crystal Palace og siden Swansea (igen), der sendte trænerfløjten til afvaskning.

Big Sam kom hurtigt på plads i Crystal Palace. Swansea-sædet står stadig ledigt. Hvordan påvirker det bundstriden umiddelbart? Og på en anelse længere sigt?
Ligeledes er det ved at være den tid på året, hvor to ud af tre 9’ere rotter sig sammen mod den sidste og gør nar ad Arsenals trupbredde – eller mangel på samme. I fjord var det nær kommet til håndgemæng i studiet; I år var der kortere til konsensus om, at Arsenal på papiret har, hvad de skal have. Men hvor mon problemerne i så fald ligger?

Jürgen Klopp snakker. Meget. Det gør spillerne generelt også over for dommeren. Men er det nu i orden? FIFA drøfter i skrivende stund en regelændring, der vil overskueliggøre kommunikationen mellem dommer og spillere. Hvad den går ud på, og om det er en god idé, kan du høre i ugens og i øvrigt kalenderårets sidste program LIGE HER.

God lytning – og rigtig godt nytår.

---

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra og om Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold. Find den lige her på tipsbladet.dk, iTunes eller hos din faste podcastudbyder.