Podcast: Tottenham skriver drejebogen til sejr over Manchester City
Generelle

Podcast: Tottenham skriver drejebogen til sejr over Manchester City

Analyse af syvende runde af Premier League og Sam Allardyces afgang som engelsk landstræner i denne uges afsnit af De Falske 9'ere

Syv kampe, 17 point og kun tre mål inkasseret. Det er status for Tottenham Hotspurs, her hvor vi er nået til sæsonens anden landskampspause i Premier League.

Med en imponerende 2-0-sejr over Manchester City satte Mauricio Pochettino & co. tyk streg under, at skuffelsen over før sommerferien at slutte nummer tre i et tohestes-ræs for længst er rystet af, og at Spurs skal tages seriøst som guldkandidat igen i denne sæson.

Vi kigger nærmere på, hvordan det gik til, at Pep Guardiola nu kan bruge de næste 13 kampfri dage på at gruble over et af de nederlag, der gør rigtig nas i mesterskabsambitionerne.

Også bysbørnene fra Manchester United blev budt på et 'reality check' af Stoke City, West Ham fik sat et Spiderman-plaster på en styrtblødning med uafgjort mod M'boro, og et snævert nederlag til Liverpool blev Francesco Guidolins sidste kamp som Swansea-manager.

Alt dette og meget mere er under luppen i denne uges afsnit af De Falske 9'ere, som du finder LIGE HER.

---

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra og om Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold. Find den lige her på tipsbladet.dk, iTunes eller din faste podcastudbyder.