Premier League-podcast: Kan Klopps Liverpool vinde mere end fodboldhjerter?
Generelle

Premier League-podcast: Kan Klopps Liverpool vinde mere end fodboldhjerter?

De Falske 9'ere er klar med denne uges podcast, hvor femte spillerunde af Premier League er en tur under mikroskopet.

30 gange i streg siden januar 2013 har Antonio Conte undgået at tabe på hjemmebane. Lige indtil en vis tysker og hans gegenpressende røde svende kom et smut forbi Stamford Bridge og kunne tage hjem til Liverpool med alle tre point i bagagen.

Det er sjældent kedeligt, når Klopps tropper holder målfest i begge ender. Men skal Liverpool efter sejren over Chelsea tages seriøst som mere end underholdning?

Det kigger vi blandt meget andet nærmere på i denne uges afsnit af De Falske 9'ere, hvor vi også zoomer ind på Evertons forvandling under Ronald Koeman, Manchester Uniteds rædselsuge og et efterhånden smålunt sæde under Mark Hughes på Stokes udskiftningsbænk.

Endelig kommer vi med en vurdering af, hvor tæt vi er på Dommedag, når et Tony Pulis-hold scorer fire mål på under en time samt hvad Francesco Totti og de italienske sportsjournalister, der så småt har kendt hinanden i 25 år, efterhånden har tilbage at snakke om.

Find denne uges afsnit LIGE HER.

------

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra og om Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold. Find den lige her på tipsbladet.dk, iTunes eller din faste podcastudbyder.