Generelle

Hvor har Randers pengene fra?

Er Randers FC ved at udvikle sig til et mini-Chelsea? Randers FC er en blød mellemvare, men hvor får de pengene fra? Hjælp!

Er Randers ved at udvikle sig til et mini-Chelsea? Eller hvad er hemmeligheden bag klubben fra den hårdtplagede by der mest er kendt for sit knap så hjetelige rygte? Randers har ingen hovedsponsor man har de seneste år hentet den ene
løntunge spiller og træner efter den anden. I kulissen spøger Peter
Halvorsen og Essex Invest, der eftesigende skulle betale en stor del at
lønfesten.

Randers FC er vel det man på godt jysk kan kalde for den bløde mellemvare. Det gælder image, det gælder præstationer på banen og det gælder den genrelle interesse for klubben. Engang imellem slår Randers "storebror" fra Århus hvilket de vist tager som en særlig godbid der oppe nordpå. Og de seneste mange sæsoner er de endda sluttet over AGF, hvilket i øvrigt ikke har krævet det store, da AGF først i år er ved at finde fodfeste i den øverste del af ligaen. Men noget tophold er de ikke - og tror jeg, bliver de heller ikke, dertil er potentiallet for småt.

Men noget der undre mig, og som jeg ikke kan forstå medierne ikke har kastet sig over, er måden hvorpå Randers holder deres forretning kørende. Mens de fleste andre klubber i ligaen fattes penge, så har Randers de seneste år hentet den ene løntunge spiller og træner efter den anden. Og det uden klubben har en hovedsponsor, uden at der er røget nævneværdige spillere den anden vej og uden at klubben kan fremvise imponerende tilskueretal eller lignende.

Enten er Jacob Nielsen en ualmindelig dygtig direktør der formår at overtale Tobias Grahn, Marc Nygaard, Søren Berg, Kasper Lorentzen mf. til at spille for brød og lunkent vand. Eller også er der en ugennemsigtig forretningsstruktur, hvor Peter Halvorsen og Essex Invest i den grad holder Randers FC flydende gennem markante lønbidrag til førnævnte spillere, eller på anden måde pumper penge i foretagenet.

Der må være nogle Randers tilhængere der læser med her på sitet, der måske kan give os andre en god forklaring? Eller er I ligeså forvirret som mig?