LEDER: Zorniger, Thorup, Solbakken og Riddersholm står foran afgørende måneder i deres Superliga-klubber, skriver chefredaktør Troels Bager Thøgersen i Tipsbladets fredagsleder.

Det er blevet mandag, og De Falske 9'ere sidder som sædvanlig klar til at gennemgå weekendens runde i Premier League i den ugentlige podcast

Konflikten omkring kvindelandsholdets aftale med DBU truer også herrelandsholdet frem mod VM i Rusland, skriver Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen i Tipsbladets leder fredag.

De Falske 9'ere står på spring for at tage dig på rundtur i Premier League - denne gang i en helt særlig jubilæumsepisode.

Landholdets vej til VM er fortsat svær, men efter de to seneste kvalifikationskampe har håbet i den grad fået nyt liv

Ingen Premier League-klub kom styrket nok ud af sommeren til at kæmpe på to fronter. Vinderne er den håndfuld udenlandske klubber, der kan.

Direktør for Danske Licens Spil, Niels Erik Folmann, vil ludomani til livs og gør en indsats for at komme problemet til livs

Trænere og sportsdirektører har i årevis været irriterede over, at transfervinduet om sommeren lukker flere uger efter, at sæsonen er gået i gang. En løsning kan være at flytte Deadline Day.

Forhåbentlig er Jørgensen, Dolberg og Cornelius klar til at vise, Danmark har andre angribere end Nicklas Bendtner.

.. selv Arsene Wenger ligner efterhånden en turist. De Falske 9'ere er tilbage med den ugentlige rundtur i Premier League

Pages