FANKLUBBEN: Der er københavns derby. FCK mod Brøndby. Hvordan ser Brøndby-fan Morten Svan på kampen og på rivalen fra FC København? Det skriver han om herunder.

Stig Tøfting synes, at landsholdet spillede direkte kønsløst mod Schweiz og Færøerne, men at det går godt i spænd med DBU's kønsneutrale politik, og så kan Tipsbladets kommentator ikke vente med, at FCK og Brøndby sparker Mesterskabsspillet i gang.

Det gav flere nye spørgsmål end svar at se Danmarks to kampe mod Schweiz og tirsdag aften mod Færøerne. EM tegner udfordrende for Kasper Hjulmands landshold.

Mikrofonen går denne gang til Tobias Lawaetz, der er FC København-fan og glæder sig helt, helt enormt til mandagens derby i Parken mellem FC København og Brøndby IF.

Jeg vinder nok ikke mange venner ved at sige det, men det er rent casino, at det i forhold til Europa er bedre at vinde pokalen end blive toer i Superligaen.

Her er Tipsbladets bud på de 23 spillere, Danmarks landstræner Kasper Hjulmand tager med til EM-slutrunden i Tyskland.

Kasper Hjulmands midtbane leverer stort set ikke andet end en højkvalitets omgang boldflytteri, mener Tipsbladets chefredaktør, Allan Olsen.

Jan Carlsen er dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven.

Er din Superliga-klub til salg eller ej? Tipsbladets kommentator gennemgår de 12 klubber, hvor der er enorm forskel på ejerforholdene og stabiliteten.

Hvilken spiller kan bringe guldet hjem til deres respektive klubber? Det og meget andet skriver Tipsbladets chefredaktør Allan Olsen om i denne kommentar.

Pages