Carletto er lidt overraskende blevet fyret i Real Madrid. For kendere er det naturligvis ikke specielt overraskende med en fyring, men Carletto har klubbens højeste vinderprocent på 75% sammen med Jürgen Klopp vil han nu tage et års pause.

Jan Carlsen samler op på flere aktuelle emner, der appellerer til fodboldlovens paragraffer. Denne gang blandt andet om konfetti og en diskuteret udvisning.

Sebastian Stanbury hylder i sin leder i Tipsbladet Print de danske mestre fra FC Midtjylland og det faktum at de seneste fire sæsoner har budt på fire forskellige danske mesterhold.

Tonsser og Tipsbladet.dk er vilde med talenter og derfor bringer vi løbende fokus på nogle af de mange talenter der render rundt i de danske klubber. Denne uge har vi stillet 5 skarpe til Oliver Nick Lassen, højrekant på HB Køges U17-hold.

Pokalskabet for FC Midtjyllands fodboldhold kan nu endelig blive støvet af, når mesterskabspokalen skal sættes ind. Tillykke til FCM. Her er listen over de fem hovedårsager til guldet 2015.

Ti spillere som vi synes, nogen bør købe i sommerens transfervindue.

Aftenens kamp i Telia Parken mellem FC København og AaB kan få stor indflydelse på nedrykningsdysten mellem FC Vestsjælland, SønderjyskE og Esbjerg fB.

Han har kun spillet 30 minutter i foråret, men Morten Olsen kan lige så godt udtage Pione Sisto til landsholdet med det samme. Kantspilleren vil give danske fodboldfans drømme og forhåbninger.

Det er på grund af for mange trænerskift og fejlskud på transfermarkedet, at FC København nu har spillet sin anden sæson i træk uden at blive dansk mester. Det kræver mere end bare hævntørst at vende tilbage til toppen.

Denne analyse handler om Juventus' flotte opblomstring i Champions League? Tilfældig? Næppe

Pages