Hvilke formildende omstændigheder man kan tænke på, når det gælder om at forsvare beslutningen om at placere et VM i fodbold i Qatar og vi derfor kan se frem til en VM-finale den 18.december 2022? Ikke så få endda. Man kan jo passende begynde med hykleriet.

FC Midtjylland har alle muligheder for at blive en permanent udfordrer til FC København. Men midtjyderne skal undgå et fald som OB, Brøndby og FC Nordsjælland - og klubben selv - tidligere har været ude for.

Søndagens 3-3 kamp mellem EfB og FCM viste, at det stadig er et midtjysk hold, der er til at tale med.

Selvom Ukraine lider under krig og konflikt, er Dynamo Kiev i Europa League-kvartfinalen. Her er baggrundshistorien om det aktuelle magtskifte i ukrainsk fodbold. 

Det er helt ved siden af, når Brøndby tror, man kan kræve andre betale for, at sikkerheden er yderligere sat op, når deres egne fans er på besøg ude i Danmark. Desuden hjælper det heller ikke noget, at FCM går samme vej.

Det kan meget vel ende med slutspil i Superligaen, hvor der arbejdes i kulissen for at finde den rette model.

Leder: Nicklas Bendners målsucces i onsdagens landskamp skal holde gang i scoringen søndag og i de kommende uger for at sikre sin fremtid i Wolfsburg.

De seneste ugers idiotiske opførsel fra Superligafans, skaber kun problemer - og det hjælper ikke at klubberne hylder fansenes stemning, mener chefredaktør på Tipsbladet Print, Troels Bager Thøgersen.

Denne analyse handler om hvilken træner, der bør afløse Morten Olsen som Danmarks næste landstræner

Pages