Hver decemberdag frem mod jul præsenterer Tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter. Dagens talent har fart og masser af farlige ting i støvlerne.

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer Tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter. Inden længe kan dagens talent banke på til en plads på Superliga-holdet hos FC Midtjylland.

Her er fem blandede landhandler til vinter. De sker måske ikke, men det burde de gøre. Dette er tredje del på en nye serie frem til transfervinduet lukker igen. Der kommer fem nye handler en gang om ugen. Dette er The Silkeborg-edition

Jan Carlsen tager her fat i de mange udvisninger i efterårets Superliga.

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer Tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter. Brøndby har et af dem i dagens kalendertalent

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter. I dag et af de spændende offensive backs fra ungdomsrækkerne.

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter. I dag et af de helt store playmaker-talenter på den danske scene.

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter. I dag et af de store målmandstalenter i Danmark.

Torsdag skrev vi fjerde kapitel i historien om den danske pokalturnering anno 2014/15. For nogen var det en kold dag på kontoret. For andre var det en oplevelse for livet.

Pione Sisto er kåret til Efterårets Profil i Superligaen. Talentet viste som helt ung store talenter for at drible og gjorde, selv om trænerne og holdkammeraterne måske til tider var træt af det.

Pages