Om reformer, magten og Morten Olsen.

En blog om fodboldspillet på de sociale medier. Denne gang handler det om de seneste ugers tumultariske tilstande i Marouane Fellainis liv. Set gennem Twitter.

Ligakrigerne giver dig samler hver uge op på de engelske divisioner og giver dig de fedeste højdepunkter.

Denne analyse handler om Al-Manchester, der står overfor et dilemma.

Football Manager er på gaden. Det vækker minder om Maxim Tsigalko, lange nætter foran skærmen og utallige op- og nedture i den virtuelle verden. Det er nemlig en del af dna'et hos min generations fodboldfans

Hvedebrødsdagene er forbi, og Hobro har ikke vundet i de seneste syv kampe i Superligaen. Nu skal det højt besungne sammenhold og kollektiv stå sin prøve, for Brøndby vil have revanche for DEN dag i august.

Qatar udøver stor indflydelse i europæisk topfodbold.

På Laikipia Football Academy i Kenya går udviklingen af fodboldtalenter og adgang til rent drikkevand hånd i hånd. Selveste Samuel Eto’o har en finger med i spillet.

The Championship fik igen i denne uge nyt tophold, og så vi fik også en danskerscoring. Læs, hvordan det gik til i Ligakrigerne.

Superliga-pointer: OB viser takter, der lover mere end godt for det fynske bundhold, FC Midtjylland stikker af i toppen og nedrykningskampen strækker sig nu helt frem til ligaens 6. plads.

Pages