DBU's Disciplinærudvalg er alt for tillukket og unionen undgår behændigt at træde ind i kontroversielle sager. Et dårligt udgangspunkt for at skabe fair play-ånd.

Virkeligheden oplever de lige nu i Brøndby og AGF. To klubber med hver deres indgangsvinkel til SAS-liga sæsonen, men med samme tilbagevendende og ikke-forsvindende mantra - historikken skaber forventningerne og det afspejler ikke altid virkeligheden.

EfB kan blive denne sæsons store og positive overraskelse.

Per Nielsens farvel til Brøndby, er et farvel til den sidste gladiator.

Det netop overståede EM var vel nok det bedste af sin slags nogensinde. Men Djævelen ligger i detaljen.

Som jeg spåede i en artikel umiddelbart før åbningskampen ved EM, blev Spanien Europamester. Stolt og lettet vurderer jeg her spådommene!

Tipsbladets Torsten Kjems blev forveklset med Collina til EM 2008 en varm sommeraften i Wien. Genlæs hans blogs fra sommerens hotteste fodbold-event.

Onsdagens tyske sejr gav endnu en gang mulighed for at lufte de ensformige klichéer og fordomme omkring det tyske landshold, som i virkeligheden for længst har smidt det kedelige image og i stedet er slutrundens mest scorende hold med den med moderne mandskabspleje.

Italien kvalificerede sig tirsdag helt fortjent til kvartfinalerne ved EM. De azurblå viste mere mod og vilje i EMs gruppe C, end de taktiske spekulanter fra Rumænien og Frankrig. Også selvom italienernes offensive udgangspunkt i de sidste to og en halv kampe mere var af nød efter det bizarre onside-mål i det første gruppeopgør mod Holland.

AB er ikke blandt DBUs udvalgte talentklubber, men alligevel danske U/18-mestre

Pages