I løbet af U21-EM skriver forskellige danske spillere blogs for tipsbladet.dk. Nummer to på listen er Jacob Rasmussen, der kom med på et yderligt mandat og kort før premieren mod Italien fik at vide, at han skulle starte inde.

Blog: Med endnu en trænerfyring fastholder Esbjerg fB sin position som en klub, der ikke er kommet videre fra den uro, der prægede den for et år siden.

U21-EM står for døren, men det er en turnering, der lider under de største klubbers ønske om at holde de bedste spillere væk fra turneringen.

Fodboldsporten har fået endnu et hak i moralen med de seneste sager om skattesnyd og doping.

Sejr er et ufravigeligt krav til det danske landshold, hvis drømmen om VM-slutrunden i Rusland skal holdes i live - så simpelt er det.

Der er ikke meget, der i optakten til landskampen mod Kasakhstan på lørdag indikerer, at det ender med en glimrende dansk aften.

”I wish I knew how to quit you”, lyder det fra Arsenal-ledelsen til Wenger – eller også er det omvendt.

Tipsbladet i Cardiff: Silva er solgt til City, Monaco holder auktion over Mbappé, men trods mere professionelt arbejde i topklubberne mangler Premier League-klubberne stadig noget, de ikke kan købe sig til.

Konflikter har der været en del af i landsholdets historie, men i næste uge handler det om at lægge det bag sig

Superligaen kan for alvor blive udfordret i forhold til 14 hold i ligaen, hvis Vendsyssel FF og FC Helsingør rykker op på søndag

Pages