Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, er i Storbritannien og ser tilbage på en håndfuld store finaler og de profiler, der havde Champions League-finalen som deres sidste kamp på den helt store europæiske scene.

Marcus Ingvartsen er en succeshistorie i dansk fodbold - men om lidt kan den 21-årige profil være væk.

Esbjerg fB har gennem de seneste to sæsoner spillet som en nedrykker, men søndag er chancen for forlænge ligalivet lidt endnu der stadig.

De Falske 9'ere gør status på samtlige 20 hold i verdens hårdeste liga

Ikke kun øjne fra Danmark og Holland hviler på Kasper Dolberg onsdag aften, hvor Ajax møder Manchester United i Europa League-finalen. Danskeren er den mest hypede Ajax-spiller før opgøret mod mægtige Manchester United.

Nicklas Vinde er journalist med bopæl i Madrid. Han har boet en årrække i Spanien og vil fremover skrive ugentlig klummer til Tipsbladet om spansk fodbold.

Blog: Hvis Superligaen halverer pointene efter grundspillet, går den væk fra at være det, som sport er: konkurrence.

Tilskuertallene falder i dansk fodbold, og den nye struktur med 14 hold har slet ikke været løsningen på problemet - det kræver handling

Chris Hughton er tilbage i Premier League efter oprykningen med Brighton, men al sandsynlighed taler for, at han ikke holder sæsonen ud. Måske kunne både managers og klubber på den lange bane få mere ud af, at acceptere forventelige nedrykninger og lade træneren lære af sine fejl?

Pages