Tonsser-jul: 16 mål og 13 assist af ung EfB'er
Illustration
Generelle

Tonsser-jul: 16 mål og 13 assist af ung EfB'er

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer Tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter.

Tipsbladet.dk og Tonsser.com har indgået et samarbejde, der bliver søsat med denne julekalender men som på sigt vil brede sig langt mere ud over de mange danske spændende talenter.

I Tonsser-jul vil der hver dag gemme sig en spændende ung U/17 eller U/19-spiller, som har gjort sig særligt bemærket i efteråret. Der er ikke nødvendigvis tale om de bedste spillere i Danmark på deres position, men spillere der er klar til at tage næste skridt og fortjener anerkendelse for deres præstationer. 

Den 23. og 24. har vi reserveret som julegaver til de danske landshold. 

Hvis der sidder nogle scouts, trænere, klubber og agenter derude. Så er dette julekalenderen I ikke vil gå glip af.

13. december:


★ Lasse Holm

★ Central midtbane, Esbjerg fB

★ Involveret i 80 % af sit holds mål

★ Profil: Se Lasse Holms profil på tonsser.com

I U19 Drenge Vest Pulje 303 dominerede Esbjerg FB i efterårssæsonen, hvor de udover at vinde puljen og sikre oprykning, både var det mest scorende hold, sammen med Ikast, og det hold med det bedste forsvar.

36 mål i 14 kampe må siges at være mere end godkendt, og 80 % af disse mål var EfBs 17-årige centrale midtbanespiller Lasse Holm involveret i. 

Med 16 mål og 13 assists er han nummer to på topscorerlisten, kun bag Spangsberg-angriber Rasmus Madsen, og han topper assistlisten uden konkurrence. Fem gange i løbet af efteråret er Lasse blevet kåret til kampens spiller, og man kan roligt sige, at han har været Pulje 303s bedste spiller i sæsonen. Og hvem ved, hvis han bliver ved med at spille fantastisk, kan han måske snart rykke længere op i EfB-systemet.

 Illustration: Tonsser.com