Tonsser-jul: Dreyer med i 71% af alle Esbjergs mål
.
Generelle

Tonsser-jul: Dreyer med i 71% af alle Esbjergs mål

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer Tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter. I dag er der tale om et talent med en ustyrlig sans for scoringer.

Tipsbladet.dk og Tonsser.com har indgået et samarbejde, der bliver søsat med denne julekalender men som på sigt vil brede sig langt mere ud over de mange danske spændende talenter.

I Tonsser-jul vil der hver dag gemme sig en spændende ung U/17 eller U/19-spiller, som har gjort sig særligt bemærket i efteråret. Der er ikke nødvendigvis tale om de bedste spillere i Danmark på deres position, men spillere der er klar til at tage næste skridt og fortjener anerkendelse for deres præstationer. 

Den 23. og 24. har vi reserveret som julegaver til de danske landshold. 

Hvis der sidder nogle scouts, trænere, klubber og agenter derude. Så er dette julekalenderen I ikke vil gå glip af.

4. December 2014


★ Anders Dreyer

★ Angriber, Esbjerg fB

★ 21 Mål + Assist i efteråret

Se Anders Dreyers profil på Tonsser.com - klik her


På lørdag spilles efterårets sidste runde i U17 Ligaen. Her brager FC Nordsjælland og Esbjerg fB sammen i en direkte duel om at overvintre på ligaens førsteplads. Vinder Esbjerg går de forbi FCN.

Knægten der kunne tippe sejren over til udeholdet, kunne meget vel blive Anders Dreyer.

Igennem efteråret har han stået for hele 9 mål og 11 assist for vestjyderne, hvilket vil sige, at han har haft sidste eller næstsidste fod på 71% af topholdets mål. En helt vild statistik for den unge Dreyer, der ligeledes fik en vaskeægte drømmedebut for det danske U17 landshold i sommer, da han blev skiftet ind i halvlegen mod Georgien og scorede kampens eneste mål.

Ikke overraskende har Esbjerg fB også brugt efteråret til at skrive kontrakt med den dynamiske angriber. Selvom det kun er d. 4. december, så er Anders Dreyer en julegave til dansk fodbold.

.