Tonsser-jul: Landsholdsprofil og efterårets bedste
.
Generelle

Tonsser-jul: Landsholdsprofil og efterårets bedste

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter. I dag et af de helt store playmaker-talenter på den danske scene.

Tipsbladet.dk og Tonsser.com har indgået et samarbejde, der bliver søsat med denne julekalender men som på sigt vil brede sig langt mere ud over de mange danske spændende talenter.

I Tonsser-jul vil der hver dag gemme sig en spændende ung U/17 eller U/19-spiller, som har gjort sig særligt bemærket i efteråret. Der er ikke nødvendigvis tale om de bedste spillere i Danmark på deres position, men spillere der er klar til at tage næste skridt og fortjener anerkendelse for deres præstationer. 

Den 23. og 24. har vi reserveret som julegaver til de danske landshold. 

Hvis der sidder nogle scouts, trænere, klubber og agenter derude. Så er dette julekalenderen I ikke vil gå glip af.

6. December 2014


★ Nicklas Røjkjær

★ Playmaker, Silkeborg IF

★ Nr. 2 på Topscorerlisten i U17 Ligaen

★ Profil: Se Nicklas Røjkjærs profil på tonsser.com

Med hele 12 mål og 4 assist for Silkeborg IF, kan man roligt argumentere for, at Nicklas Røjkjær er efterårets vigtigste spiller for sit hold. Han har således haft en afgørende fod i 59% af Silkeborgs 27 mål. Dertil har han også skrabet to man of the match til sig.

På U17 landsholdet er Nicklas Røjkjær ligeledes en profil. Her er det også blevet til to mål i efteråret på et landshold, hvor han ofte har dannet giftig angrebsduo med AaBs Marco Ramkilde. De to gode venner gjorde sig så bemærket, at den historiske storklub Borussia Mönchengladbach hev dem begge til prøvetræning i oktober.

Selvom det ikke blev til et skifte i denne omgang for Nicklas Røjkjær, er der vist ingen tvivl om, at den offensive midtbanespiller går en spændende fremtid med mere landshold i møde, hvis han kan fortsætte udvikingen.

.