Tonsser Team of the Season U17: Landsdækkende
Generelle

Tonsser Team of the Season U17: Landsdækkende

På Tonsser elsker vi fodbold! Vi har set tilbage på sidste sæsons statistikker, og giver dig her Team of the Season for både U17 Drenge Divisionen og U17 Drenge Ligaen.

Vi har set tilbage på sæsonen 2014/15, dykket ned i statistikkerne, og fundet de største profiler, som gjorde en forskel for deres hold.
I U17 Drenge Divisionen løb FK Viborg i sikker stil med mesterskabet 5 point foran de jyske rivaler fra SønderjyskE. Blandt de stærkeste profiler fra mesterholdet var Alexander Pedersen, Casper Gandrup, Simon Bangsgaard og keeperen Marius Holm, alle fire spillere som er med på Team of the Season. Dertil består holdet af profiler fra Svendborg, SønderjyskE, Hvidovre, Næsby, Næstved og B.93. Se hele holdet her:
 


I U17 Drenge Ligaen var det Brøndby der sikrede sig mesterskabet 2 point foran FC Nordsjælland. Rækken var præget af mange mål, hvilket ses i angrebsduoen på Team of the Season bestående af Jakob Johansson (27 mål) fra FCN og Anders Dreyer (18 mål) fra EFB, som til sammen scorede 45 mål i sæsonen. På holdet er også den målfarlige offensive midtbanespiller fra Vejle, Agon Mucolli som scorede 16 mål i sæsonen, og som efterfølgende har fået debut for Vejle’s divisionshold i en pokalkamp, hvor han scorede i sikker stil på straffespark. Se hele holdet her:

 

For at opnå chancen for selv at komme på Tonsser Team of the Season download appen her, inviter dit hold og opdater jeres statistikker!