Bookmaker bliver Superligaens nye hovedsponsor

Bookmakeren Bet24 er klar til at spytte 15 millioner kroner i den danske Superliga over de næste tre år som ligaens nyeste hovedsponsor.

Lige nu hedder Superligaen - ja, Superligaen. Og det bliver den ved med. Men den bedste danske fodboldrække får en ny hovedsponsor i form af den danskejede bookmaker Bet24.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger er bookmakeren meget langt i forhandlingerne om at blive Superligaens næste hovedsponsor. Dét Divisionsforeningen selv kalder en  "ligapartner". Bet24 er således parat til at betale 15 millioner kroner over de næste tre år for det prestigefyldte sponsorat.

I forvejen er revisions- og konsulentvirksomheden PricewaterhouseCoopers og pengeinstituttet Arbejdernes Landsbank ligapartnere, mens Divisionsforeningen endnu ikke har villet afsløre den tredje af i alt fire partnere.

- Den tredje partner ønsker ikke at blive afsløret endnu, mens der stadig forhandles med potentielle partnere til den fjerde og sidste plads, skrev Divisionsforeningen for fire uger siden i en pressemeddelelse.

Nu bliver en af disse pladser udfyldt af Bet24, der dog ikke vil vil bekræfte de fremskredne forhandlinger. Men bookmakeren finder sponsoratet interessant.

- Jeg kan hverken af- eller bekræfte, at vi bliver sponsor for Superligaen. Men det er selvfølgelig et interessant sponsorat, og et sponsorat med meget store muligheder. Vi har tidligere sponsoreret internationale klubber som Leeds og Blackburn, og der er ingen tvivl om, at fodbold og betting går hånd i hånd, siger Bet24's Marketing Manager Kenneth Christiansen til tipsbladet.dk.

Hos Divisionsforeningen er man heller ikke glade for at tage bladet fra munden. Men direktør Claus Thomsen ser gerne en bookmaker som Superligaens næste storsponsor.

- De sponsorer, vi taler med, er en sag mellem os og dem. Vi offentliggør det, når vi har en aftale på plads. Når det så er sagt, er det oplagt at få et spilleselskab som partner. Det vil passe produktmæssigt godt til Superligaen, siger Thomsen og understreger, at der i øjeblikket forhandles intenst for at finde en ny storsponsor.

- Jeg ved ikke, hvornår vi kan melde noget ud om en ny sponsor. Vi arbejder henover efteråret for at få det hele på plads, og vi forventer at alle fire sponsorer er på plads i løbet af denne sæson, slutter Claus Thomsen.

Der er et enkelt problem, hvis Bet24 skal sponsorere den danske Superliga. Bookmakeren har endnu ikke licens i Danmark grundet det danske spillemonopol. Det regner Bet24 dog med at have styr på omkring årsskiftet.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Fredagens rygtebørs (opdat.)

19/09 Få overblikket over de seneste rygter fra den internationale fodbold-scene Læs mere
 

Randers FC - Silkeborg IF: Bedst og værst

19/09 Kasper Fisker stjæler overskrifterne efter en fremragende indsats fredag aften mod Silkeborg IF. Se her, hvem der ellers er værd at fremhæve. Læs mere
 

Randers henter sejr kort før tid

19/09 I et intenst opgør vandt Randers FC over Silkeborgs oprykkere på et mål tre minutter før tid. Læs mere
 

Gode chancer for europæisk finale i Sverige

19/09 Det ligner, at der er en trøstepræmie på vej til Friends Arena og Sverige. Læs mere
 

Platini i pinlig bestikkelsessag: Nægter at levere gave tilbage

19/09 Præsidenten for UEFA modtog under VM en gave fra det brasilianske fodboldforbund i strid med FIFAs regler. Men det er Michel Platini ligeglad med. Læs mere