Bookmaker bliver Superligaens nye hovedsponsor

Bookmakeren Bet24 er klar til at spytte 15 millioner kroner i den danske Superliga over de næste tre år som ligaens nyeste hovedsponsor.

Lige nu hedder Superligaen - ja, Superligaen. Og det bliver den ved med. Men den bedste danske fodboldrække får en ny hovedsponsor i form af den danskejede bookmaker Bet24.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger er bookmakeren meget langt i forhandlingerne om at blive Superligaens næste hovedsponsor. Dét Divisionsforeningen selv kalder en  "ligapartner". Bet24 er således parat til at betale 15 millioner kroner over de næste tre år for det prestigefyldte sponsorat.

I forvejen er revisions- og konsulentvirksomheden PricewaterhouseCoopers og pengeinstituttet Arbejdernes Landsbank ligapartnere, mens Divisionsforeningen endnu ikke har villet afsløre den tredje af i alt fire partnere.

- Den tredje partner ønsker ikke at blive afsløret endnu, mens der stadig forhandles med potentielle partnere til den fjerde og sidste plads, skrev Divisionsforeningen for fire uger siden i en pressemeddelelse.

Nu bliver en af disse pladser udfyldt af Bet24, der dog ikke vil vil bekræfte de fremskredne forhandlinger. Men bookmakeren finder sponsoratet interessant.

- Jeg kan hverken af- eller bekræfte, at vi bliver sponsor for Superligaen. Men det er selvfølgelig et interessant sponsorat, og et sponsorat med meget store muligheder. Vi har tidligere sponsoreret internationale klubber som Leeds og Blackburn, og der er ingen tvivl om, at fodbold og betting går hånd i hånd, siger Bet24's Marketing Manager Kenneth Christiansen til tipsbladet.dk.

Hos Divisionsforeningen er man heller ikke glade for at tage bladet fra munden. Men direktør Claus Thomsen ser gerne en bookmaker som Superligaens næste storsponsor.

- De sponsorer, vi taler med, er en sag mellem os og dem. Vi offentliggør det, når vi har en aftale på plads. Når det så er sagt, er det oplagt at få et spilleselskab som partner. Det vil passe produktmæssigt godt til Superligaen, siger Thomsen og understreger, at der i øjeblikket forhandles intenst for at finde en ny storsponsor.

- Jeg ved ikke, hvornår vi kan melde noget ud om en ny sponsor. Vi arbejder henover efteråret for at få det hele på plads, og vi forventer at alle fire sponsorer er på plads i løbet af denne sæson, slutter Claus Thomsen.

Der er et enkelt problem, hvis Bet24 skal sponsorere den danske Superliga. Bookmakeren har endnu ikke licens i Danmark grundet det danske spillemonopol. Det regner Bet24 dog med at have styr på omkring årsskiftet.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Cavani skyder PSG til pokaltriumf

19/04 PSG levede op til favoritværdigheden i den franske pokalfinale, hvor Lyon blev besejret med 2-1. Læs mere
 

Chok-nederlag til Chelsea - Liverpool står til guldet

19/04 Lejesvenden fra Liverpool Fabio Borini sørgede sensationelt for Sunderland-sejr over Chelsea og hjælper Liverpool et kæmpe skridt mod guldet. Læs mere
 

PL-nedrykning: Det snerper til

19/04 Swansea sejrede ude over Newcastle og rykkede sig for alvor fri af nedrykningskampen, hvor Cardiff trods point stadig er fanget. Læs mere
 

Højbjerg og Bayern vandt over bundproppen

19/04 Bayern München fik den første sejr i Bundesligaen siden mesterskabet, og Dormund sikrede sig endegyldigt Chamåions League i den kommende sæson. Læs mere
 

Schmeichel holdt buret rent for 17. gang i sæsonen

19/04 Kasper Schmeichel og Leicester styrer mod førstepladsen i Championship efter en 1-0-sejr over Queens Park Rangers. Læs mere