Bookmaker bliver Superligaens nye hovedsponsor

Bookmakeren Bet24 er klar til at spytte 15 millioner kroner i den danske Superliga over de næste tre år som ligaens nyeste hovedsponsor.

Lige nu hedder Superligaen - ja, Superligaen. Og det bliver den ved med. Men den bedste danske fodboldrække får en ny hovedsponsor i form af den danskejede bookmaker Bet24.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger er bookmakeren meget langt i forhandlingerne om at blive Superligaens næste hovedsponsor. Dét Divisionsforeningen selv kalder en  "ligapartner". Bet24 er således parat til at betale 15 millioner kroner over de næste tre år for det prestigefyldte sponsorat.

I forvejen er revisions- og konsulentvirksomheden PricewaterhouseCoopers og pengeinstituttet Arbejdernes Landsbank ligapartnere, mens Divisionsforeningen endnu ikke har villet afsløre den tredje af i alt fire partnere.

- Den tredje partner ønsker ikke at blive afsløret endnu, mens der stadig forhandles med potentielle partnere til den fjerde og sidste plads, skrev Divisionsforeningen for fire uger siden i en pressemeddelelse.

Nu bliver en af disse pladser udfyldt af Bet24, der dog ikke vil vil bekræfte de fremskredne forhandlinger. Men bookmakeren finder sponsoratet interessant.

- Jeg kan hverken af- eller bekræfte, at vi bliver sponsor for Superligaen. Men det er selvfølgelig et interessant sponsorat, og et sponsorat med meget store muligheder. Vi har tidligere sponsoreret internationale klubber som Leeds og Blackburn, og der er ingen tvivl om, at fodbold og betting går hånd i hånd, siger Bet24's Marketing Manager Kenneth Christiansen til tipsbladet.dk.

Hos Divisionsforeningen er man heller ikke glade for at tage bladet fra munden. Men direktør Claus Thomsen ser gerne en bookmaker som Superligaens næste storsponsor.

- De sponsorer, vi taler med, er en sag mellem os og dem. Vi offentliggør det, når vi har en aftale på plads. Når det så er sagt, er det oplagt at få et spilleselskab som partner. Det vil passe produktmæssigt godt til Superligaen, siger Thomsen og understreger, at der i øjeblikket forhandles intenst for at finde en ny storsponsor.

- Jeg ved ikke, hvornår vi kan melde noget ud om en ny sponsor. Vi arbejder henover efteråret for at få det hele på plads, og vi forventer at alle fire sponsorer er på plads i løbet af denne sæson, slutter Claus Thomsen.

Der er et enkelt problem, hvis Bet24 skal sponsorere den danske Superliga. Bookmakeren har endnu ikke licens i Danmark grundet det danske spillemonopol. Det regner Bet24 dog med at have styr på omkring årsskiftet.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Brøndby - Silkeborg: Bedst og værst

28/07 Hvem skinnede igennem i opgøret mellem Brøndby og Silkeborg? Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen. Læs mere
 

Brøndby vandt på solid anden halvleg

28/07 I en halvkedelig mandagskamp levede Brøndby lige akkurat op til favoritværdigheden og besejrede Silkeborg med 2-0. Læs mere
 

Spurs tæt på Southampton-duo

28/07 Southampton fortsætter udsalget - nu meldes to profiler tæt på Tottenham. Læs mere
 

Sportsdirektør: Store forventninger til Kirkeskov

28/07 Jesper Hansen har store forventninger til nyindkøbet, men understreger, at man ikke er færdige med at handle. Læs mere
 

OB køber Mikkel Kirkeskov i AGF

28/07 OB har med øjeblikkelig virkning hentet venstre backen Mikkel Kirkeskov i AGF. Læs mere
 

Nyhedsanalyser fra Conte/Nestor

C/N: Optakt Israel - Palæstina

23/07 Dette er en optakt til arvefjendeopgøret i mellem Israel og Palæstina. I fodboldmæssig forstand. Læs mere

 

C/N: Bedst til at være dårligst

16/07 Denne analyse handler om hvem der kan rykke ud af Superligaen Læs mere

 

C/N: Midtbane-karrusellen

13/07 Denne analyse handler om kommende og nuværende transfers Læs mere

 

Afstemning

FCK opruster igen - men vinder de Superligaen?