17-årig afgjorde bundopgør i 1. division
1. division

FC Fredericia rykkede over stregen, da de søndag sejrede 1-0 mod AB - en kamp hvor blot 17-årige Mathias Jacobsen blev matchvinder. Også HB Køge og AC Horsens var i spil, mens FC Roskilde hjemme tog imod Skive.

HB Køge tog søndag eftermiddag hjemme imod AC Horsens. To hold som ligger med få points mellemrum i 1. division. Hjemmeholdet kunne sågar overhale gæsterne med en sejr.

Det blev dog ikke tilfældet, selvom Bruninho havde bragt HB Køge foran efter 65 minutter på Herfølge Stadion, for i det 90. minut dukkede islandske Kjartan Finnbogason op i Køge-feltet, hvorfra han bragte bitterhed over et ellers solbeskinnet stadion, med sin scoring til 1-1.

Det vakte glæde i Roskilde, hvor FC Roskilde havde nedlagt Skive IK med hele 3-0. Med sejren rykkede FC Roskilde nemlig forbi HB Køge - op på en sjetteplads. Forsvarsspillerne Nikolaj Hansen og Kristian Geertsen blev matchvindere for hjemmeholdet - sidstnævnte blev endda dobbet målscorer.

I Jylland blev der også spillet 1. division, og her var Peter Sørensens tropper oppe mod AB i et vaskeægte bundopgør. Her blev det hjemmeholdet, som trak sig sejrrigt ud af opgøret, da den kun 17-årige Mathias Jacobsen vandt kampen for gæsterne med blot et kvarter igen. Med 1-0-sejren til Sørensens tropper rykker de forbi AB og over stregen i 1. division.