Aabech bombede AGF frem til sejr mod Brønshøj
1. division

Kim Aabech scorede sit 11. og 12. mål i 16 kampe, og det gav AGF alle tre point mod Brønshøj efter et opgør, der sluttede 2-1.

AGF var onsdag draget mod Brønshøj for at spille den ene af to resterende udekampe i 2014, før NordicBet Ligaen går på vinterpause, og kampen på Sjælland gav AGF tre enkelt point efter et dramatisk opgør på Tingbjerg Ground.

AGF-profilen Kim Aabech åbnede scoringen efter 21 minutter, da han lavede sit 11. mål i 16 kampe for AGF, men 17 minutter senere udlignede den tidligere Brøndby-angriber Oke Akpoveta til slutresultatet 1-1.

I slutningen af kampen var Aabech så igen på spil. Med syv minutter tilbage af kampen scorede den tidligere FC Nordsjælland-spiller så for anden gang i opgøret, hvilket gav AGF en sejr på 2-1.

Med de tre point haler AGF ind på toppen af rækken, hvor de nu har tre point op til Vendsyssel FF på tredjepladsen. Derefter er der ni point op til Viborg på den andenplads, der giver Superliga-adgang i næste sæson.

Brønshøj har fortsat et lille forspring til bunden af rækken, hvor de har to point ned til nedrykningsstregen.