AGF og Vendsyssel spændte ben for hinanden
1. division

I jagten på Viborg og Lyngby lykkedes det hverken AGF eller Vendsyssel FF at hente en sejr. De tos indbyrdes opgør endte 0-0.

AGF og Vendsyssel FF mødtes søndag eftermiddag til en kamp om hvem der der skulle hægte sig på Nordic Bet-Ligaens tophold, Viborg og Lyngby, men til ærgrelse for begge klubber endte det uden scoringer.

AGF var ellers bedst set over de 90 minutter, idet holdet spillede sig frem til flere fine muligheder både i første og anden halvleg, men ind ville bolden ikke.

Dermed har klubberne nu henholdsvis seks og otte point op til konkurrenterne, dog har begge mandskaber en kamp i hånden.

AC Horsens hentede tidligere søndag en 3-1-sejr over AB. Jude Nworuh scorede to at østjydernes mål.