AGF tilbage i Superligaen takket være Vejle
1. division

AGF er tilbage i Danmarks bedste fodboldrække, da flere resultatet har flasket sig deres vej.

Selvom AGF i går selv kunne have afgjort turen tilbage til Superligaen, formåede de det ikke. På hjemmebane formåede de blot at spille 1-1 mod Skive, og derfor krævede det at andre resultater flaskede sig, hvis aarhusianerne ville tilbage i Superligaen inden næste spillerunde i 1. division.

Og allerede i går begyndte det at se lyst ud. Vendsyssel blev nemlig kørt over med hele 4-0 ude mod HB Køge. Rent matematisk kunne Lyngby dog fortsat nå at overhale AGF, og derfor var AGF endnu ikke rykket op. D

Det kunne de dog gøre i dag, hvis netop Lyngby, som har haft et miserabelt forår, tabte mod Vejle.

Kampens startede klokken 15, og det begyndte at se godt ud tidligt for AGF, da Vejle allerede efter et kvarter bragte sig foran. Inden pausen fik Lyngby dog udlignet, men Vejle gjorde, med kun fire minutter tilbage af kampen, det onde ved hjemmeholdet, da de scorede til 2-1. Dermed fortsatte Lyngbys dårlige forår, som altså nu har resulteret i en fejlet oprykning.

Dermed kan Danmark glæde sig til at se AGF tilbage i Superligaen fra den kommende sæson.