Esbjerg med fjerde nederlag i fem kampe i 1. division
1. division

Det kører slet ikke for Esbjerg i 1. division, hvor de søndag tabte endnu engang i landets næstbedste række.

Esbjerg vakler videre i 1. division efter nedrykningen fra Superligaen i sidste sæson. Søndag blev det til et nederlag på 0-1 til Fremad Amager på udebane i en kamp, hvor de hele tiden havde svært ved at blive rigtig farlige.

Det havde Fremad Amager dog ikke de store vanskeligheder ved i første halvleg, da den tidligere FCK og FCN-spiller Morten Nordstrand fik skrabet bolden over stregen efter to forsøg.

I anden halvleg jagtede EfB udligningen, men Fremad Amager med John Faxe Jensen som cheftræner holdt stand resten af kampen. Dog kunne EfB undervejs appellere for et straffespark, som måske kunne være dømt, men dommerens fløjte forblev tavs.

Efter kampen var EfB-træner John Lammers da også ærlig i et interview med TV3 Sport 1, hvor han slog fast, at holdet er nødt til at være mere konsistente i deres præstationer - og at holdet skal være bedre til at spille med bolden.

Med nederlaget er Esbjerg på sjettepladsen i rækken med ni point, som er syv point efter Vejle på førstepladsen, der giver direkte oprykning til Superligaen. Tilmed har Vejle spillet en kamp mindre.