Frustrationer i Vendsyssel: Vi er helt væk
1. division

Vendsyssel lukkede mål ind på tre dødbolde mandag aften og tabte vigtige point i topstriden i NordicBet Ligaen.

Vendsyssel FF tabte mandag aften hjemme med 3-1 til Esbjerg fB, løb dermed ind i sæsonens andet nederlag og tabte terræn i topkampen. Holdet er fortsat nummer tre i tabellen, men frustrationerne var tydelige efter kampen, hvor de vestjyske gæster bragte sig foran med 3-0 i første halvleg - på tre dødbolde.

Forsvarsspilleren Jakob Hjort er alt andet end tilfreds med sit holds indsats

-I første halvleg fordi vi er sindssygt ringe, i anden halvleg fordi vi er for uskarpe.

- I første halvleg er vi helt væk. Det er noget, vi har snakket om, og jeg synes egentlig, vi havde fået styr på det, men i dag sejler det fuldstændigt. Vi får så rettet fint op på det i anden halvleg, men det kan vi bare ikke bruge til noget nu, siger han til nordjyske.dk

Vendsyssel FF har nu kun hentet en sejr i de seneste fire kampe, og kampen den tredjeplads, som klubben holder med 19 point er ganske tæt, da fire hold ligger inden for en afstand på bare to point.

Vejle Boldklub fører rækken med 24 point, mens Thisted er nummer to med 23 point. Den næste udfordring for Vendsyssel FF er udekampen 10. oktober mod Fremad Amager.