Hobro overkom Vendsyssel-føring
1. division

Hobro skulle bruge mere end en time, før målene blev begyndte at trille ind i 3-1-sejren over Vendsyssel FF.

Selvom Hobro var bagud mod bundholdet Vendsyssel FF, lykkedes det alligevel favoritterne at hente en sejr, der betyder, at de nu har seks point ned til Nordic Bet Ligaens nummer to, Silkeborg.

Hobro indledte kampen med et tungt pres, men det skulle blive hjemmeholdets Christian Overby, der skulle blive første målscorer efter en halv times spil.

Hobro fortsatte med at lægge tryk på gæsterne, men først 64 minutter lykkedes det gæsterne at udligne. Scoringen stod Martin Thomsen for.

Da Tobias Perch-Nielsen gjorde det til 2-1 efter 77 minutter, var kampen mere eller mindre afgjort, men det blev kun endnu bedre for 1. divisions førerhold, da Sebastian Andersen scorede til 3-1 bare fire minutter.