1. division

Hobro slagtede Vejle i Nørreskoven

Hobro slog Vejle med 5-1 i Nørreskoven.

Vejle gik ind til søndagens kamp mod Hobro med to nederlag på stribe, mens søndagens modstander, Hobro, havde vundet to i træk.

Til trods for forskellige formkurver var der næppe mange, der havde forventet, at Hobro ved pausen ville føre med 4-0, men det var altså sådan det stod til efter mål fra Pål Alexander Kirkevold, to mål fra Lucas Jensen og et enkelt fra Yaw Ihle Amankwah.

Efter pausen gjorde Wilfried Domoroud det til 5-0 inden Dominic Vinicius reducerede til 1-5 med et kvarter igen.

Med en 2-1-sejr over Næstved - sikret på et sent mål af Kristian Lindberg, fastholdte Roskilde afstanden til Hobro på et enkelt point, mens Skive også fik en sejr og dermed ligger de tre øverste hold i 1. divisionen inden for to points afstand.

Også Fremad Amager, nummer fire i rækken, vandt. De besejrede FC Fredericia med 2-1.