Lyngby og HB Køge spillede uafgjort
1. division

Lyngby dummede sig på hjemmebane, da det kun blev til 1-1 mod HB Køge.

Lyngby er af alle blevet udråbt som en stensikker oprykker i denne sæson, men hjemme på Lyngby Stadion blev det kun til 1-1 hjemme mod HB Køge. Sørensen scorede for gæsterne i det 57. minut, mens værterne fik udlignet 12 minutter før tid. Det var et opgør, hvor gæsterne fra HB Køge var godt med. I første halvleg fik Lyngby ikke sat et ordentligt pres, mens det i anden halvleg blev mere lige. Hjemmeholdet var bedst, efter de fik udlignet, men resultatet bekræfter, at hvis man ser bort fra Lyngbys flotte sejr i sidste runde mod Vendsyssel, har foråret indtil videre ikke været den største succes.

Helsingør tog en vigtig sejr, da Roskilde blev besejret med 2-0 på udebane. Dermed er oprykkerne faktisk kun fem point fra oprykningspladserne. Horsens vandt 3-0 over Fredericia, og det gør, man har to point ned til Vejle på fjerdepladsen, der som bekendt ikke giver oprykning.

Lyngby har 10 point ned til Vejle på fjerdepladsen. HB Køge har seks point op til Vendsyssel, der indtager tredjepladsen.