Lyngby smed point til sidst
1. division

Lyngby var på vej mod en ventet sejr over Skive, men to minutter før tid fik bundholdet udlignet.

1. divisions duksene fra Lyngby havde søndag besøg af bundproppen Skive i en kamp, der blev tættere, end de fleste nok havde troet.

Hjemmeholdet Lyngby havde nemlig gennem hele kampen svært ved at spille sig frem til de helt store chancer, selvom Danilo Arrieta og Lasse Fosgaard brændte fine tilbud.

Ti minutter før tid kom forløsningen endelig for topholdet, da Frederik Gytkjær dukkede op i det lille felt og drejede smart bolden i mål med hælen.

Førringen holdt dog ikke, da Mathias Pedersen to minutter før tid trykkede af fra god afstand. Bolden blev rettet af og strøg til sidst forbi en chanceløs Lyngby-keeper.

Rækkens nummer to fra Vendsyssel smed også point, da de tabte 3-1 til FC Roskilde, mens også Vejle missede en gylden mulighed for at bringe sig helt tæt på topholdene, da de tabte 2-1 til Næstved.