Oprykkere i stort comeback mod AC Horsens
1. division

Næstved var bagud langt inde i anden halvleg mod AC Horsens, men sejrede med 2-1.

Næstved er tilbage i landets næstbedste række. Dette skulle fejres med maner søndag eftermiddag, da AC Horsens gæstede i Bet25 ligaen. Her så det længe ud til at blive til nederlag, men med en forrygende anden halvleg var det oprykkerne, der sejrede med 2-1.

AC Horsens startede svagt, og kom hurtigt under et tungt tryk. Store chancer opstod til Næstved, der dog manglede skarpheden. I stedet var det gæsterne, der midtvejs i første halvleg bragte sig i front. Bubacarr Sanneh nåede højest til et hjørnespark, og skabte jubel hos Horsens-mandskabet.

Lidt ufortjent var AC Horsens i front ved pausen, men i anden halvleg ændrede billedet sig. Efter chancer på samlebånd slog Mikkel Rygaard Jensen til, og bragte balance i det berømte regnskab.

Det gode comeback blev dog fuldendt for oprykkerne. I de døende minutter opstod en løs chance til Søren Jensen efter hjørnespark, og sendte resolut bolden i netmaskerne til stor jubel for hjemmeholdets fans.

I søndagens første opgør fik FC Helsingør en mindre god start på livet i den næstbedste række. I Roskilde kom man hurtigt bagud på mål af Bajram Fetai, inden et selvmål gjorde ondt værre. Martin Engbæk Andersen lukkede til 3-0, inden Anders Holst blev smidt ud kort før tid.