Viborg skuffede i Skive
1. division

Viborg havde chancen for at stikke af i toppen af Nordic Bet Ligaen, men spillede kun 0-0 i Skive.

Viborg FF gik fredag ind til mødet med Skive med en gave. Top-konkurrenterne fra Lyngby spillede torsdag 0-0 med Brønshøj i Nordic Bet Ligaen, og dermed kunne Viborg skabe sig et markant forspring. Denne mission blev dog ikke fuldført i fredagens udekamp, hvor Skive kæmpede et point i land.

Viborg FF lagde aggressivt ud, hvilket i indledningen resulterede i flere dødbolde. Hjemmeholdet forsvarede sig dog flot, og truede i den anden ende på omstillinger samt dødbolde. Halvlegens bedste tilbud tilfaldt dog gæsterne og Lukas Lerager rundet 20 minutters spil. Viborg-profilen kiskede dog sit forsøg, og dermed måtte de to hold gå til pause med 0-0 på tavlen.

Anden halvleg blev en mere stille affære, hvor voldsom regn prægede både bane og spillet. Viborg jagtede kampen igennem, men en dygtig Skive-defensiv lykkedes med at holde gæsterne fra netmaskerne. Med 0-0 sikrede holdet sig dermed vigtige points i midten af Nordic Bet Ligaen, hvor Viborg med 44 points er fem points foran Lyngby på andenpladsen.