Viborg smed point mod AC Horsens
1. division

Viborg øgede sin ubesejrede stime til 12 kampe, men Horsens var tættest på at tage sejren i 0-0-kampen.

Med AGF's gode forår er Viborg ikke sikker på at ende sæsonen på 1. divisions førsteplads, og i dag gjorde de deres for at øge spændingen, da Viborg spillede 0-0 mod AC Horsens.

Det var Viborg, som dominerede i store dele af første halvleg, men hverken de eller AC Horsens-spillerne kom frem til specielt farlige chancer inden pausen.

Det billede blev dog fuldtstændig ændret i anden halvleg. AC Horsens tog kontrollen over spillet, og det gav den første mulighed efter ti minutter på et frispark lige udenfor feltet. Kjartan Henry Finnbogason skød bolden direkte ind i Viborg-muren, men det efterfølgende forsøg med venstrefoden strøg lige forbi den bagerste stolpe.

Trods overtaget til AC Horsens fik Viborg også muligheder, og det blev rigtig farligt efter en times spil, hvor Sebastian Andersen forsøgte sig med et langskud, der hoppede og dansede på jorden og ramte den ene Horsens-stolpe. Serge Déblé forsøgte sig på returbolden, men blev vinket for offside.

Herefter var der masser af muligheder til AC Horsens, og det var især Troels Kløve, der var manden bag. Med tyve minutter igen fandt han en helt fri Kjartan Henry Finnbogason i feltet, men det forblev ufarligt med en meget forkølet afslutning.

Mathias Nielsen kom endnu tættere på en Horsens-sejr i overtiden med et stærkt skud fra kanten af feltet, der smuttede lige over overliggeren. Kampen endte uden mål, og Viborg har nu et forspring på syv point ned til AGF, der spiller deres kamp i runden søndag mod Vejle.