Vigtig sejr til AGF i Vejle
1. division

AGF er på vej mod Superligaen, efter holdet i dag vandt over Vejle og dermed lagde sig ni point foran Lyngby på tredjepladsen.

Det begynder efterhånden at ligne en oprykning til AGF. Holdet vandt her til eftermiddag med 3-1 på udebane over Vejle, og eftersom Lyngby tabte i går, har de hvide ni point ned til de kongeblå.

De vejlensiske værter kom ellers fremragende fra start, da Andreas Albers gjorde det til 1-0 efter blot ni minutter. Den føring holdt dog under en halv time, indtil AGF-topscorer Mate Vatsadze udlignede i det 37. minut.

Efter et kvarter af anden halvleg kom udeholdet så foran; denne gang var Stephan Petersen manden med målet. Vatsadze ville dog ikke holde sig tilbage og scorede med et lille kvarter igen sit andet og holdets trejde mål.

Det blev samtidig kampens sidste scoring, hvorfor AGF kan rejse hjem med alle tre point, der som nævnt bringer dem i en fordelagtig situation i toppen af 1. division. Vejle forbliver i bunden og har seks point ned til FC Fredericia på den forkerte side af nedrykningsstregen.