Dolberg scorede i Klassieker-remis
Benelux

Kasper Dolbergs fine scoring var ikke nok til at give Ajax sejren i Die Klassieker.

Nicolai Jørgensen var i startopstillingen for hjemmeholdet Feyenoord, mens både Lasse Schøne og Kasper Dolberg havde fået en startplads af Ajax-cheftræner Peter Bosz til søndagens Die Klassieker-opgør på De Kuip i Rotterdam.

Hjemmeholdet Feyenoord havde med topscorer Nicolai Jørgensen i spidsen fået en glimrende sæsonstart og kunne lægge sig fem point foran dagens modstander fra Ajax med en sejr.

En dansker ville det dog anderledes. Danske Kasper Dolberg sendte nemlig gæsterne i front, da han 10 minutter inde i anden halvleg blev sendt i dybden af Joel Veltman og på ren Preben Elkjær-vis lobbede bolden ind over en fremadstormende Brad Jones.

Oven på kassen stilte Ajax sig længere tilbage på banen og gav som halvlegen skred frem flere og flere chancer væk.

Feyenoord fik endelig udligningsmålet, da kulthelten Dirk Kuyt headede bolden i mål efter et indlæg fra Eljero Elia.

Det endte ved 1-1 - en fair stilling oven på en kamp, hvor alle danskere spillede godt.