Dumic-scoring ikke nok, da NEC tabte testkamp 5-1
Benelux

Dario Dumic scorede for NEC Nijmegen, der dog tabte 5-1 til belgiske Zulte Waregem.

Dario Dumic og NEC Nijmegen gæstede her til aften Zulte Waregem på Regenboogstadion foran knap 3000 tilskuere. Kampen var blot 12 minutter gammel, da danske Dario Dumic gjorde det til 1-0 på hovedstød. Desværre for Dumic og NEC udlignede belgierne kort tid efter, og så gik det ellers den forkerte retning.

Zulte Waregem scorede tre kasser inden pausen - et af dem var tilmed af den tidligere FCK'er Igor Vetokele. I anden halvleg lavede Zulte Waregem to kasser, således at kampen sluttede 5-1 til det belgiske mandskab.

Om seks dage får Dario Dumic og kompagni mulighed for at revanchere sig i en venskabskamp mod Real Sociedad. Det opgør spilles på NEC-hjemmebanen Goffertstadion.