Benelux

Der blev scoret fra dansk side i de træningskampe, der bliver spillet for tiden, mens mange af de europæiske ligaer ligger stille.

Mens der bliver spillet fodbold i nogle dele af Europa, så er der også nogle dele - med nogenlunde samme klima i øvrigt - som holder vinterpause i deres ligaer. Derfor fylder de tiden ud med træningskampe, og her var der danskermål denne lørdag.

Det drejer sig om Jens Stryger Larsen, der tidligere har spillet for Brøndby og FC Nordsjælland i den danske Superliga, men nu er at finde i Austria Wien samt Viktor Fischer fra Ajax med fortid i FC Midtjylland.

Den første scoring kom fra Jens Stryger, der var i kamp mod Ebreichsdorf, der ligeledes er fra Østrig. Det gjorde han i første halvleg efter bare 17 minutter, hvor han gjorde det til 1-0 i en kamp, der endte med 3-0 til Austria Wien.

Viktor Fischers scoring var til 2-0, da Ajax var i kamp mod HSV, der endte med 3-1 til den hollandske klub. Målet kom da Fischer helt fri i feltet kunne sparke bolden i mål med en let inderside.

Viktor Fischer Goal - Hamburger SV 0-2 Ajax...

by Pathmanathan_Cumanan

Fischer blev desuden taget ud efter 60 minutter i kampen. Med ti minutter tilbage kom Lasse Schöne på banen.